Vrtljiv 360 Stisnite Čiščenje Mop Nastavljiv Podaljša Trikotnik, brez motorja; omela za Tla zgornje meje, Okna, Stekla, Wc, Kopalnica Metlo
€12.27 / €31.46

  • CN - Guandong
  • Vrsta - Krpo Kritje Vrsta
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Material - ženiljska

Sku: w466137
Dodaj pregled

Za 360° Vrtljiv Stisnite Čiščenje Mop Nastavljiv Podaljša Trikotnik, brez motorja; omela za Tla zgornje meje, Okna, Stekla, Wc, Kopalnica Metlo

Bullet Točk:

1、【Obračanje Trikotno Glavo】360 Vrtljiv, Nastavljiva Čiščenje Mop s 360-stopinjsko obračanje trikotno glavo, se lahko enostavno očistite kotu, vključno z mrtve konča in globoko šivov.

2、【za Suho in Mokro Uporabo】Vrtljiv, Nastavljiva Čiščenje Mop vključuje 1 mikrovlaken za čiščenje pad, ki se lahko mokro ali suho.V mikrovlaken mop glavo je odlična za čiščenje oken, čiščenje, brisanje prahu in odstranjevanje dlak.

3、【Samodejno Vode Stisnite】Vrtijo Nastavljiv Čiščenje Mop je avtomatsko vode stisnite funkcijo.Z rahlo push in pull, voda iz trikotne mop glavo bo izrinilo, hitro sušenje, prihranek časa in truda.

4、【Enostavno Čiščenje】Vrtijo Nastavljiv Trikotnik Čiščenje Mop je enostaven za čiščenje.Te nadomestne mop blazine so pralni stroj in večkratno uporabo.Po vsakem čiščenju delo, samo kretnjo mat v pralnem stroju.

5、【Veliko Darilo】Priročno in praktično, dela za varčevanje in učinkovito, 360 Rotacijski Nastavljiv Čiščenje Mop je velika gospodinjska orodje, in se lahko dodeli za mater kot darilo za zmanjšanje njihovih obremenitev.

Opis:

1. Vse okoli 360-stopinjsko čiščenje prahu mop za čiščenje tal brez mrtvih konča, je enostaven za čiščenje težko doseči mestih, ne da bi zapustili mrtvih kotov.

2. Inovativne trikotnik glavo design je ta trikotnik mop za čiščenje super enostavno čiščenje težko vsakem vogalu med stene in pomanjkljivosti.

3. Fiber krpe funkcija močno absorpcije vode in lahko očistite prah enostavno, kar omogoča trikotnik mop, ki se uporabljajo za suho in mokro čiščenje z lahkoto!

Specifikacija:

Material: ABS

Velikost: 110*24 cm/43.31*9.45 v

Slog: Kot Prikazano

Seznam Izdelkov:

1*Vrtljiv 360 Nastavljiv Čiščenje Mop

1*Krpo

Ali

1*Vrtljiv 360 Nastavljiv Čiščenje Mop

2*Krpo

Ali

1*Vrtljiv 360 Nastavljiv Čiščenje Mop

3*Krpo

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.