Božična Jed Brisače Za Kuhinjo Jed krpo, Brisačo, Dekorativni Hitro sušenje Božič Srčkan Snežaka Jed Krpo Ročno Brisačo Kuhinjo
€8.47 / €16.95

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Proizvodnja - Čiščenje Pad
  • Material - BOMBAŽ
  • Funkcija - Na zalogi
  • Številka Modela - Božična Jed Brisačo
  • Uporaba - Čiščenje

Sku: w483627
Dodaj pregled

Bullet Točk:

1. Praznični Dodatek: Te kuhinjske brisače so okrašena s Christmas tematskih vzorcev in barv.Lahko dodate praznično vzdušje za vašo kuhinjo in povečanje zabavno uporabo.

2. Vzdržljiv Material: Izdelani iz visoko kakovostnega materiala, naša Božična jed brisačo zagotavlja odlično vpojnost vode in odpornosti na pogoste uporabe.Njegova trajnost in zanesljivo čiščenje lastnosti, da je kot nalašč za čiščenje posode, pulti in madežev.

3. Enostavno za Pranje: Ne zajebava z naše Božično Jed Brisačo.Svoje tkanine je kot nalašč za čiščenje do razlitja in madežev.Lahek in prenosen, uporabite jo lahko kadarkoli in kjerkoli.Uživajte brez težav čiščenje z enostavno strojno pranje.

4. Vsestranska Uporaba: Ohraniti vaše kuhinje in notranje čistočo z naše Božično kuhinjske brisače, da brez truda čisto različne velikosti jedilni pribor, skodelice, sklede, lonci, kozarci in drugi stroj kuhinja orodja.

5. Čudovito Darilo: Presenečenje vašo družino in prijatelje s to odlično Božična jed brisačo.Dodaja, praznično dotik za vsako kuhinjo in mehke, vpojne in trpežne.Brisačo značilnosti srčkan design, zaradi česar je idealen za naselje in sezonska praznovanja.

Opisi:

Naše Božično dishcloth prinaša praznično vzdušje za vašo kuhinjo, medtem ko se je izdelan iz visoko kakovostnega materiala.To lahko enostavno čiščenje različnih velikosti jedilni pribor, skodelice, sklede, lonci, in očala.Še bolje, je lahko stroj opere in sušilnih suho.

Specifikacija:

Velikost Izdelka:

60*40 cm/23.62*15.75 cm

70*45 cm/27.56*17.72 cm

Uporablja Vrsta: Lahko uporabijo za čiščenje različnih velikosti jedilni pribor, skodelice, sklede, lonci, kozarci in drugi stroj kuhinja orodja v vaši kuhinji, doma, kopalnica, kmetija, itd.

Seznam Vsebine:

Božična Jed Brisačo*1pcs

Opomba:

1. Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.