Tuš Squeegee Stekla Strgalo Kopalnica Stekla, Metlice Vode, Ki So Dokaz Steklo Čistilo Z Ergonomskim Ročajem Za Ogledalo Okno
€3.53 / €7.07

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Funkcija - Okolju prijazno
  • Številka Modela - tuš squeegee
  • Uporaba - Okno

Sku: w468350
Dodaj pregled

Bullet Točk:

1. Ne Praske, Stekla: Naš tuš squeegee je do potankosti izdelane s paro-odpornega za večkratno uporabo modela, ki zagotavlja dolgotrajno delovanje.Njegove močne in odporne na obrabo material, nikoli ne praske steklo, in je praktično nezlomljiv in vonj brezplačno.

2. Hitro in Delo-Prihranek: S svojo anti-slip design, naše tuš squeegee je ergonomska ročaj zagotavlja udoben in varen oprijem.Svojo prožnost in udobje bo čiščenje hitro in lahkotno, kot nalašč za vse zaseden urnik.

3. Lahka Teža: Ta tuš squeegee ima kompaktno in elegantno obliko, ki omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje.Si lahko vzamete kamorkoli boste morali očistiti steklo, ploščice, ali ogledala.

4. Enostavno Visi: Imejte kopalnica brez navlake z našo tuš squeegee.Ni vrtanje zahteva, preprosto odloži na katerokoli gladko zidnih površin z lepilom kavljem pod pogojem,.Hitro in tiho čiščenje je enostavno, skupaj z enostavno zastori in skladiščenje.

5. Široka Uporaba: Imejte tuš vrata, ogledala, keramične ploščice, okna in več čistočo z našo večnamenski tuš squeegee.Svojo široko paleto aplikacij, zaradi česar je kot nalašč primerna za vašo kopalnico, kuhinjo, dnevni prostor, in podjetje potrebuje čiščenje.

Opis:

Hranite vašo kopalnico čistočo z našo kopalnico squeegee!S svojo enkratno uporabo in anti-slip design, je enostaven za uporabo in začasno gor po uporabi.Kot nalašč za vse površine, vključno z keramične ploščice.

Specifikacija:

1. Ime izdelka: Tuš squeegee

2. Izdelek material: PP+TPR

3. Velikost izdelka: (pribl.)25*22 cm/9.84*8.66 palčni

4. Teža izdelka: (pribl.)56 g

5. Izdelek barva: Rose, rdeča, bela, modra

Seznam Vsebine:

1* Tuš Squeegee

Opomba:

1. Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.