2023 Agende Načrtovalec Zvezek Dnevnik Tedenski Planer Cilj Navado, Urnike List Zvezke Za Šolo Stationery Office
€4.45 / €7.42

  • Obdelava prilagajanje - be
  • Primerno darilo daje razmerje - Otroci
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Uvožene ali ne - ne
  • Kritje Materiala - PP
  • model - JHB03

Sku: w15925
Dodaj pregled

1. Barve

Slaba težava: Vse blago, ki so posnete v naravi, poskusite, da bi barvo, videz blizu pravi stvari, in pazite, da s strankami, ki ne dopušča nobene barve razlika!Da se prepreči nepotrebno zapravljanje denarja in časa.

2. Velikost problem: Prosimo preberite opis izdelka podrobno ali komunicirajo z nami pred nakupom še enkrat.Prosimo, navedite barvo in velikost izdelek, ki ga želite pri nakupu, drugače mi bo privzeto, da je dostava po naslov opis.

3. Ekspresna dostava težava: hitrost dostave se razlikuje glede na mesto.Še posebej v primeru slabega vremena in obvezne počitnice, ne bo zamude.Poleg tega kakovost prodajalcev vsako vtičnico express družba je tudi drugačen, in lahko obstaja nekaj nepričakovanih dejavnikov, da prodajalec ne more napovedati, v sredini kot so revne odnos prodajalec posameznih trgov ali poškodbe paketa.Na kratko, če obstaja kakršen koli unpleasantness, prosimo, obrnite na nas, bomo aktivno komunicirati s kurirsko podjetje, da bi to rešili.

4. Izgube blaga: na Splošno, izgubo blaga, ki je posledica uničenja paket, če ugotovite, da parcela trak se nadomesti in uničena ali poškodovana, zdrobljen, tam so sledi razpakiranje, prosim, ne prijavite se za prejemanje.Če paket je podpisal brez preverjanja, manjkajoče ali kratek blaga ali nesreče, ki jih povzroča promet, je težko za nas, da sprejmejo odgovornost, jaz upam, da boste razumeli.Če je varnostnik ali nadomestek, prosimo, da obvesti vnaprej proofread vsebino paketa.

5. Težave s kakovostjo: Bomo poskušali naše najboljše, da bi poleg stvari, ki jih lahko posnamete narazen in preverite in strogo preverite jih pred odpremo.Velikost in barva težave niso posledica naše malomarnosti v pošiljko.Če tovorni promet je treba zamenjati, kupec nosi tovora.Če ne boste našli težave s kakovostjo po prejemu njih, nas kontaktirajte v roku 48 ur od prejema njih, in zagotoviti ustrezno sliko dokazov.Bomo rešili pravilno jih za vas, in bomo krije poštnino.Opomba: spodnje perilo in nogavice, ne sprejemamo nobene izmenjavo in se vrniti po uporabi!Skrbno preverite pred uporabo!Ker vsaka stranka ima drugačne zahteve, je nemogoče, da bi bil popoln v očeh stranke.Upam, da ne boste preveč resno o nekaj manjših napak, ki ne bo vplivala na nošenje in uporabnost.

6. O vrednotenju: Mi bo prizadevajo, da cena, kakovost, da bi prepričali ljudi z moralo, če želite ustvariti pošteno in skladno nakupovanje okolja, nadgradnjo nacionalnih nakupovanje okolja in navad, spletno nakupovanje ima veliko prednosti, morajo vsi cenijo in trdo delati, da se ohranijo, z vestjo, da zdravljenje vsakega posla!Prizadevali si bomo za 100% pohvale, in pozdravljamo razumne komentarje od vseh.Če je res problem s transakcijo, moramo najprej pridobiti komunikacija, reševanje nesporazumov in konfliktov, in jih reši s pogajanjem, ki je naše malomarnosti, odgovornost in smo ga bo resno in odgovorno.Razumevanje in spoštovanje so medsebojno!Za nekatere kupce s slabimi nameni in zarote, prosim ostani proč od te čiste zemlje!Pišite Nam: