Odločilo Opomba Kartico Delilniki Obložene Vzorec Flashcards Študij Kartice Indeksne Kartice Odločilo Notecard, s priveskom za začetek Naredite Seznam
€1.23 / €5.97

  • Slog - Memo Blazine
  • Velikost papirja - cca.76x125mm/2.99x4.92in
  • barve - črna/bela
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - OOTDTY
  • Package Teža - approx.282g
  • Material - Papir

Sku: w73406
Anonimni

Izgleda, fotografije. Dobre kakovosti. Knjiga je odlična kakovost in enostavno pišite na. Točno to, kar sem iskal. Opis pravi polje ustreza 300+ kartice, vendar lahko z lahkoto prilegajo 400. (200 kart v vsak paket in sem naročila 2) Zelo zadovoljni z da.

2023-11-12
Dodaj pregled

Značilnosti:

produktivnost s temi jezički flashcards!Organiziranje in kategorizirati svoje datoteke in dokumente, brez truda s pisanimi indeksne kartice in škatla za shranjevanje.

Izdelani iz kakovostne, okolju prijaznih materialov, ti flashcards so ne le trpežne, vendar tudi enostavno pišite na.Jasno nalepke poskrbite, da bo vaše opombe, so vidne in dobro organiziran.

Kot nalašč za študente, pisarniški delavci, učitelji in gospodinje, ti jezički flashcards so oblikovane za vsakogar, ki potrebuje, da obdržite svoje datoteke in opombe v redu.

Ali ste študirajo, delajo, se udeležujejo srečanj, ali načrtujete vaš urnik, ti flashcards so Super za različne priložnosti.Ti lahko hitro poiščete in arhiv pomembne informacije, zaradi česar je vaše življenje lažje in bolj učinkovito.

Prevzamejo nadzor nad vaše naloge in bivanje, organizirana s temi jezički flashcards.Poenostavite vaše narave in doseči svoje cilje z lahkoto.

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket Vključuje:

2 Vrste Počitnic(Neobvezno)

Paket 1:

200Pcs Jezički Indeksne Kartice

Paket 2:

150Pcs Jezički Indeksne Kartice