100 Prihrankov Izziv Veziva Proračun Načrtovalec Knjigo Z Gotovino Ovojnice Proračun Veziva Z Denarjem, Ovojnice Za Gotovino Proračun Veziva
€6.58 / €13.16

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w150523
Dodaj pregled

Naša 100 sredstev vezivo je izdelan z visoko kakovostnih materialov in prihaja z A5 velikosti veziva.Vsaka ovojnica je označena 1-100 in je kot nalašč za varčevanje z družino, prijatelji, sodelavci, in otrok.Ohraniti vse, kar je v mestu s to veliko orodje in vključevati vso družino v varčevanje skupaj.

Specifikacija:

Pokrov material: imitacija usnja

Znotraj besedila material: PP

Velikost izdelka: (pribl.)23.3*17.5 cm/9.17*6.89 cm

Barva: kot prikazano

Pakiranje Seznam

1 x 100 Ovojnice Denarja Varčevanje Izziv

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zanesljivo Materialov: To 100 sredstev vezivo je kot nalašč za dokumente, račune ali denarnih sredstev, ki jih hranijo varno in organizirano.Narejen je iz visoko kakovostnega materiala, ki je mehko in trpežne, nepremočljiva in trganje.Lahko enostavno dostopate do datotek s priročno snap zaprtje.

2.Proračun finančne pomoči: To 100 sredstev veziva prihaja z A5 velikosti veziva in vrečkah z oznako 1-100. To vam pomaga, da shranite $5,050 staromoden način za dodeljevanje vaš denar v različne kategorije.Prav tako vam pomaga, da prevzamejo nadzor nad vašo financ s sledenjem svoje nakupne in varčevalne navade.

3.Mora-Izbira Božično Darilo: Z naš proračun veziva, bo jeziček na vaše porabe, ki jih organizira prejemki, blagajniški zapisi, kuponi & denar v nepremočljiv & trajne zadrgo ovojnice.Sporoča finančno načrtovanje vrednosti za najdražje s to premišljen in praktično darilo.

4.Finančno Krepitev: Izboljšati vaše finančno znanje z naše 100 sredstev veziva, tako, da vam pomaga prevzeti nadzor osebnih financ in doseže svoje cilje.To je odlično orodje za poučevanje otrok o varčevanju z denarjem, medtem ko je čudovito, zabavna in privlačna učna izkušnja.

5.Mini Velikosti In Prenosni Izvajanje: Doseči finančno svobodo in razvoj pozitivnih denar navade z našimi 100 sredstev veziva.Uredite svoje finance na prostem, prihranite čas in ostanejo ven iz dolga.Nosite povsod in da je vse v 1 mesto.Uživajte dolga brezplačno življenja z lahkoto.