Pero Vpenjalno Držalo Jekla Lepilo Organizator Nerjavečega Pomlad Zvezek Odložišče Imetniki Self Objemka Lepljivo Posnetke, Mangan
€4.51 / €9.01

  • Feature1 - Kovinsko Pero Posnetek
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Feature2 - Kovinski svinčnik imetnik
  • Feature4 - kovinski svinčnik organizator
  • Feature3 - Kovinsko Pero Zanke
  • Feature5 - Kovinski Pen Sponko

Sku: w54930
Dodaj pregled

Opis

S tem imetnik posnetek, nikoli ne skrbite o manjkajočih vašega peresa in svinčniki znova.Uporabite ta majhen pripomoček pri delu, da bi spremljali in pisanje opomb, ampak tudi doma s svojo družino.Svoje pameten pomlad širi veliko, tako da lahko uporabite peresa, držala za pestro paleto pero ali svinčnik velikosti.

Funkcija

- Barva: Srebrna.

- Material: Železo.

- Velikost: 2.00X1.50X1.50 cm/0.79X0.59X0.59 cm.

- Izdelana iz močnega železa s težko niklja plating.Majhen in lahek, popoln dodatek za vaš dom ali pisarno.

- Z inovativno zasnovan svinčnik imetnik je prstan, ki ga je mogoče razširiti, da se prilega večini peresa.Vsak set prihaja z 12 pero imetnikom.

- Inovativna zasnova omogoča obroč za razširitev prilagodi velikost pero, svinčnik ali označevalec od majhnih do velikih.

- V žep izrezka lahko določi v odložišče in veziva, tako da vam ni treba skrbeti, da bi izgubili svojo pero in svinčnik, in svoje pero je vedno priročno.

- Kot nalašč svinčnik imetnik je kot nalašč za lepljenje na strani monitorja, hladilnik, nočno omarico, ali katero koli drugo kuhinjo, bar števec v vaši domači pisarni.

12 x pero imetnikom