Postelja Žepi Postelji Shranjevanje Črni Postelji Organizator Pogradom Pribor Veliki Postelji Vrečko Za Shranjevanje Nepremočljiva Postelji Shranjevanje
€16.64 / €23.77

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w113395
Dodaj pregled

Imejte spalnica mora-kaj bližini z našo kakovostno Posteljo Žepi Postelji Shranjevanje.S svoje velike zmogljivosti, in nepremočljiva tkanina, ki je kot nalašč za shranjevanje telefona, knjige in druge potrebščine.To preprosto pripisuje korakajo postelje, stole in druge kraje.Poslovite od nered posteljne mize in zdravo urejeno spalnico!

Specifikacija:

Ime: Posteljne Caddy

Tkanina: 600 D nepremočljiva Oxford krpo, 2-čas PU

Očesa: poliestrskih vlaken

Neto Teža: približno 186g

Velikost Izdelka:

Razpletla Velikost: o 28x65cm/11.02x25.59 cm

Velikost: o 33x8cm/12.99x3.15 cm

Seznam Vsebine:

1* Postelji Caddy

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vrhunske Izdelave: z Uporabo visoko kakovostnih Oxford krpo materiala, to postelji caddy je zgrajena za zaščito vaših stvari.Z odlično izdelave in trmast načrt, lahko vztrajali bistveno teža brez poškodb.

2.Priročno Shranjevanje: Hranite različne predmete, kot so mobilni telefoni, knjige, steklenice vode, itd.na dosegu roke in jih uporabiti v vsakem trenutku.Postelji caddy ima velike zmogljivosti, da sprejmejo svoje mora-kaj in poskrbite za nočni omarici brez navlake.

3.Tekočina, ki Odbija: To Postelji Caddy se ponaša z edinstveno nepremočljiva zaščite, ki odbija tekočine, vodenje vaše predmete varno pred vodo.S površin, posebej obdelana, da se je neprepustna za vodo, škropljenjem, zagotavlja svoje stvari ostanejo nepoškodovani in niso dobili vlažno ali poškodovana.

4.Vsestranski in Udoben: Naše nastavljiv postelji caddy je kot nalašč za različne posteljo velikosti in oblik, ki ponujajo enostaven za montažo in demontažo, s trnkov in čar trakovi.Obdržati mora-kaj dosegu, in so brez navlake, prijetno okolje.

5.Široka Uporaba: Izpolnjuje vaše potrebe za skladiščenje v različnih scenarijih s to fleksibilno postelji caddy.Kot nalašč za headboards, zofe, stoli in drugih površin, organiziranje knjige, očala, daljinski upravljalniki, in še več.A mora imeti za vodenje vse na dosegu roke, in organizirani.