Mačka Obliko Kovine Mini Ključavnico Ključ Vrečko ABS Zlitine Mačka Obliko Kovine Mini Ključavnico Ključ Vrečko za Zaklepanje tipk Majhno Polje Prtljage
€0.60 / €1.28

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Kategorija: Strojna oprema
Sku: w476741
Dodaj pregled

Značilnosti:

*Zlitine material: iz visoko kakovost zlitine material in ABS, to mehanske izbiranje geslo za zaklepanje je trajno in dolgotrajno, ki zagotavljajo njegovo učinkovitost pri zaščiti svoje stvari.

*Geslo za preprečevanje kraje: Z mehanskim izbiranje geslo za sistem, to zaklepanje zagotavlja odlično varnost, ki preprečujejo nepooblaščen dostop in zaščito vaše dragocenosti pred morebitno krajo.

*Zgosti in trpežne: To geslo za zaklepanje je zasnovan z odebeljeno struktura izboljšala svojo moč in vzdržljivost.To se lahko kosajo z vsakodnevno uporabo in se upreti zunanje sile, ki zagotavljajo zanesljivo zaščito za vaše omare, omare, kuhinjske omare, in še več.

*Področje uporabe: Vsestranski in praktično, s tem zaklepanjem lahko široko uporablja v omare, omare, kuhinjske omare in drugo pohištvo ali pomnilne enote.Zagotavlja učinkovit zaklepanje rešitev za različne namene.

Specifikacije:

*Ime proizvoda:zaklepanje

Barva: Zlato/ Srebro /siva /Nobeno

Velikost: Kot prikazano Sliko.

Material: Cinkove Zlitine

Package Vsebina:

1pc x zaklepanje

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.