2X Ključ za Zaklepanje Polje Stenske 4-Mestno Kombinacijo Lock Box Za Hišo Tipko Vremensko Skladiščenje Varnostni Ključ za Zaklepanje Polje Črna
€19.94 / €28.90

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Kategorija: Strojna oprema
Sku: w478138
Dodaj pregled

2X Ključ za Zaklepanje Polje Stenske 4-Mestno Kombinacijo Lock Box Za Hišo Tipko Vremensko Skladiščenje Varnostni Ključ za Zaklepanje Polje Črna

[High Security Lock Box]-stene zaklepanje tipk okvir je izdelan iz trpežnih materialov.To lahko zaščitite vaš ključ škatla za shranjevanje od prahu, rje, soncu, dežju in snegu, ki zagotavljajo dolgoročno uporabo.Kot nalašč prostem stenska namestitev.

[Nastavljiv 4-mestno kombinacijo lock box] prostem ključno polje je kombinacija 4 digitalni nastavljivo kovinsko kolo zaklene.To lahko zagotovi 10000 gesla.Lahko nastavite ali ponastavite vaša osebna gesla in jih spremeniti redno za izboljšanje varnosti. [Opomba] Ne pozabite geslo, drugače ne boste mogli odpreti ključavnico polje.

[Enostaven za uporabo in namestitev] kombinacijo zaklepanje polje določa, 4 vijakov, 4 najlon širitev vtiči in uporabniški priročnik.Samo vstavite vijake in plastičnih širitev svečke, nato izvrtajte v steno ali drugo trdo površino, in poskrbite, da so se tesno prilegajo.Jasna navodila, ki so enostavno slediti (vključno namestitev kompleti) in tudi enostaven za namestitev, ki je primerna za ne-izboljšanje doma.

[Prenosna majhne lock box design] Notranja velikost: 2,7 x 1.1 x 3,25 cm (približno 7 x 2.9 x 8,3 cm); zelo primerna za shranjevanje soba tipke, urad tipke ali avtomobilske ključe, cvet ključi, vrata kartic in majhne predmete.Zunanji ključ sefov pomagal prihraniti čas in zaščito tipkami, brez tveganja izgube ali kraje.Zunanji ključ korektor ima mini velikosti, kompakten design in veliko kapaciteto, vendar je potrebno manj namestitev prostora.Da bi bolje zadovoljili vaše individualne potrebe.

[Široko paleto aplikacij in darila] da bi olajšali uporabo in zagotovitev varnosti, ta digitalni geslo, ključ korektor je rezervni ključ za vaš dom ali avto.Je zelo primeren za nujne vhodi, družino, zdravje dostop, počitniške hiše, pet sitters, Airbnb, in hiša najemnine.Počakajte.Oblikovanje ključna varnostna ključavnica polje je preprost in klasičen, bo veliko darilo za vašo družino ali prijatelji.

barva:Črna

Material:aluminij + cinkove zlitine

Vsebina Paketa:

2 x Ključ za Zaklepanje Polje Wall Mount

8 x Težkih vijaki

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.