USB Ogrevanje Vrgel Odejo 3 Prestavi Temperatura Nosljivi Ogrevano Odeja Hitro Ogrevanje Šal Ogrinjalo na Zimski Termalni Odejo
€24.27 / €56.43

  • Teža - 670g
  • Material - BOMBAŽ
  • Uporaba - En Sedež
  • Vrsta Materiala - Mink žamet
  • širina - 80cm
  • Dolžina - 150cm
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • CN - Guandong
  • Specifikacija - 150X80cm
  • Vhodna Napetost - USB/5V

Sku: w475191
Dodaj pregled

USB Ogrevanje Vrgel Odejo 3 Prestavi Temperatura Nosljivi Ogrevano Odeja Hitro Ogrevanje Šal Ogrinjalo na Zimski Termalni Odejo

Bullet Točk: 1.Toplo in Udobno: Privoščite v ultra-mehko in puhasto, USB vrgel odejo, iz žameta, tkanine, da ne bo tabletke ali deformira.Kot nalašč za snuggling in delo.Pralni stroj v hladnem vremenu, ga skrbi, da ste toplo v hladnem vremenu.

2.Uporabite Enostavno: Ne udobno z našo USB vrgel odejo!Primerna za uporabo v avto, USB mobile power, in še več, to odejo, ki je preprosta za uporabo - priključite jo in priljubiti v zaprtih prostorih ali zunaj!

3.Uporabne in Praktične: Povzdignil vaš sprostitev z našo USB vrgel odejo.S tremi temperatura nastavitve - modre, zelene in rdeče - pritisnite gumb za vklop, da izberete odlično toplino.Odejo samodejno izklopi po 3 urah za varnost.Varne In Udobne.

4.Odlično Darilo Možnost: Vaše ljubljene nikoli ne bo šel hladno s tem USB-pogon vrgel odejo.Premišljen darilo, to je kompakten in prenosen, da nosite okoli.Ostali toplo in udobno, medtem ko potujete, kampiranje, ali delajo v hladno office.

5.Široko Področje Uporabe: si Privoščite udobje s tem vsestranski USB vrgel odejo.Zagotavlja toploto in snugness, idealen za uporabo doma, v šoli, hotel, ali fakulteto dorms.Na modni design z zadrge prehodov v toplo poncho ali cape, kot nalašč za potovanje in sprostitev.

Ostali toplo in udobno z našo USB električni vrgel odejo!Preprosto pritisnete gumb za vklop, da izberete in začnete in uživali v toplini to prenosni, modni design z zadrge.Kot nalašč za lounging okoli hiše ali on-the-go.

Specifikacije:

Izdelek material: kuna zlatica žamet

Velikost izdelka: o 150X80cm/59.05x31.49in

Teža izdelka: o 670g

Vhodna napetost: USB/5V

Izdelek temperatura: tri ravni, ki je nastavljiva, prva stopnja je 40°C, na drugi ravni je 45°C, tretji ravni je 50°C, in se samodejno izklopi po treh urah.

Uporabe pogoji:

Ocena vhodna napetost: 5V, da 6V

Ocena vhodni tok: 2A do 2.1

Če se uporablja pod pogoji, nižje od zgoraj območju, neobičajnih pojavov, ki se lahko pojavijo, vendar zmogljivosti izdelka, se ne bo prizadeta; ko se napetost in tok, ki dosega standard vrednosti, izdelek, ki bo normalno.

Seznam Vsebine:

1pc* USB vrgel odejo (brez moči banke)

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in fotografiranje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.