Mop ponovno krpo Mop Blazine Zamenjati Del Trikotnika Krpo Mikrovlaken Krpo, Gospodinjski Orodje za Čiščenje Wc, Kopalnica, Tla, Stene, Čisto
€2.35 / €3.51

  • Blagovna Znamka - YOWEI
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w480100
Dodaj pregled

Funkcija

1.100% popolnoma nova in visoke kakovosti

2.Primerna za Tla, Stene Čiščenje

To vrtljiv, nastavljiva čiščenje mop sprejme v obliki trikotnika, in 360° obračanje mop glave omogoča čiščenje prahu na vseh zornih kotov, ne da bi zapustili mrtve točke.Enostavno odstranite prah povsod v hiši.

To spin mop je narejena iz mikrovlaken mop krpo, ki je čvrst in vzdržljiv.Hkrati, ki se lahko uporabljajo za dolgo časa.

enostavno čiščenje prahu iz mrtvih kotov, stropov, steklo, itd.Zelo vpojne, lahko hitro absorbirajo vodo v 5 sekundah in je super adsorpcije zmogljivosti, ki se trdno zaklene v prahu.

Imitacija ročno pranje, twist-stisnite čiščenje, push-pull samodejno stiskanje vode, se poslovite od težavno čiščenje, in takoj bi mop videz novo blagovno znamko.

Čiščenje mop lahko shranite v vertikalnih vogalih, ali visela v vašo kopalnico, zavzema manj prostora in hitro sušenje.Deluje z: Kamen, Ploščice, Laminat, les Listavcev, Vinil, Bambusa, Cementa, Baseboard in Drywall.

1.material:Mikrovlaken Krpo

2.barva:Kot slike prikazane

3.velikost:kot na sliki

Paket vključuje:1pc

Opomba:

Prosimo, dovolite manjših napak zaradi ročnega merjenja.

Barve lahko malo razlika za različne zaslonu.