Baby Bombaž Slinčki, Plenice Nepremočljiva hlače z Oprsnikom Barva Prilagoditev Sline Žep Otrok Burp Krpe Dodatki za Novorojenčka
€0.55 / €1.37

  • Starostni Razpon - 25-36m
  • Številka Modela - malčka, hlače z oprsnikom
  • Ime Oddelka - Baby
  • Postavka Vrsta - Slinčki & Burp Krpe
  • Material - poliester bombaž
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vzorec Tipa - Tiskanje
  • Spol - Unisex
  • Slog - Moda

Kategorija: Mati & Otroci
Sku: w2358
Dodaj pregled

Naše ruta slinčki ponujajo enostaven za čiščenje, praktično sliniti varstvo za vašega otroka.Kot nalašč za grdo jedci in začetnih dojenčke, voditi vaš majhen otrok je videti lepo in preprečevanje mokra oblačila.A mora imeti poleg vseh baby ' s garderobe!

Specifikacija:

Ime: Bombaž venčni crinkle preja, hlače z oprsnikom

Material: čisti bombaž

Teža: približno 25 g

Velikost izdelka: 24*25 cm/9.45*9.84 cm

Izdelek debelina: 6 plasti preja

Primerno za družine sezona: vse letne čase

Paket Seznam:

Malčka, hlače z oprsnikom*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Mehko na Dotik: Izdelane s čisto bombažno gazo, naš malček bib higieno zaščito in mehko na dotik, da vašega otroka občutljivo kožo.V venčni obliko design zagotavlja sliniti zaščito, brez nevarnost draženja kože in poškodbe.Imejte malo otrok udobno in srečno!

2.Omamljanje Čipke Podrobnosti: Naš malček hlače z oprsnikom je tako praktično in stilsko s svojo vrtljiv 360 hlače z oprsnikom in omamljanje čipke design.Na voljo v različnih barvah, pa dodaja modi dotaknite se, če želite, da vaš dojenček videti bolj lepa in očarljiva.

3.Močno Absorpcije Vode: Naš malček slinčki so iz 6 plasti bombažna preja, ki lahko učinkovito absorbirajo otroka sline in bi preprečili močenje svojih oblačil.Bombažna preja je tudi mehko in nežno na otroška koža, ki je udobna za nošenje.

4.Priročno Čiščenje: Z našega malčka, hlače z oprsnikom, čiščenje je prepir!Ročno ali strojno pranje, potrebe staršev in mali otroci, in so pripravljene za uporabo, hlače z oprsnikom vsak čas.

5.Široko Uporabo: Straže vaša malo otroška oblačila iz sliniti in hrane madeže z našega malčka, hlače z oprsnikom.Ta vsestranski hlače z oprsnikom je zelo praktičen, zaradi česar je kot nalašč za hranjenje otroka doma, v restavracijah, ali na potovanju.Enostavna za čiščenje in krat design omogoča široko uporabo za vsak starš.