Bombaž Poncho kopalni plašč s Kapuco Design, 6-slojna Novorojenega Otroka, ki Prejema Odejo frotir za Notranjo Dejavnosti na Prostem QX2D
€11.74 / €15.25

  • Vzorec Tipa - risanka
  • Postavka Vrsta - Prejemanje Odeje
  • Blagovna Znamka - NoEnName_Null
  • Ime Oddelka - Baby
  • CN - Guandong
  • Material - BOMBAŽ
  • Spol - Unisex
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Kategorija: Mati & Otroci
Sku: w26577
Dodaj pregled

Značilnosti:

OOTDTY

Imejte malo bbay toplo in prijetno s tem hooded kopalni plašč poncho za majhne otroke, in risanke živali dodaja, zabavno in pritožbe, medtem ko kapuco varuje glavo pred soncem ali rahel dež.

Izdelana iz kakovostnega bombaža, dihanje in vpojne, mehak in nežen na koži, lepe vezenine, s fino in mehko nit, lepe robom, ni enostavno, da nit, čvrst in vzdržljiv.

Kot nalašč za vodenje vaš otrok udobno in stilsko, odprti spredaj design omogoča enostavno nošenje in omogoča priročno izkušnje, nastavljiva traku vezani zagotavlja varno prileganje za otroke različnih velikosti.

Zasnovan za otroke, stare od 0 do 6 let, ta hooded frotir je primerna tako za fante in dekleta, nudijo toplino in zaščito pred soncem, zaradi česar je odličen za dejavnosti na prostem.

Ali je doma, šole, ali , ta vsestranski poncho kopel bombaž je kot nalašč za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem dejavnosti, to ne zagotavlja le zaščite, dodaja pa tudi dekorativne dotaknite se, da vaš otrok obleko.

Multifunkcijski, se lahko uporablja kot novorojenček prešito odejo, kot tudi otroke, risanka frotir, hooded odejo, swaddles zaviti, mala prešite odeje, mehko ogrinjalo, newborn baby kopel brisačo, voziček odejo, itd, izpolnjujejo vaše različne potrebe.

Specifikacije:

Ime: 6-plast jacquardske gaze frotir

Material: Bombaž

Barvni Vzorec: Cartton Zajec, Lep Pes, Gozd Medveda, Majhne Tiger, Malo Loquat, Mali Medved Glave, Malo Zajec, Majhne Češnje(neobvezno)

Velikost: Cca. 70x100cm/27.5x39.3inch

Primerno Starost: 0-6 let

Primerna za družine Sezona: štiri sezone

Paket Vključuje:

1x Risanka Baby Hooded Brisačo

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Prosimo, počakajte za rahle barvne razlike zaradi različnih ločljivost zaslona.