Kawaii Risanka INS Slog Multi-funkcionalno Mizo Organizator Polje Kozmetika Ličila, Dodatki za Shranjevanje Box Office Tiskovine
€0.45 / €0.66

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w1326
Dodaj pregled

1. Multi-funkcionalna zasnova: Ta lepa namizje škatla za shranjevanje, je zelo praktična in jo lahko uporabljate za shranjevanje kozmetike, pisarniški material in druge manjše predmete.Ima več separacije, da enostavno razvrščanje in shranjevanje predmetov, da pomagajo ohraniti namizje čisto.

2. INS slogu: ta zbirka polje sprejme priljubljena INS slog oblikovanja, ki združuje sodobno, preprosto in lepo elemente, ki je praktično in udobno vidno, in lahko dodate dotik svetle barve na namizje ali toaletno mizico.

3. Visoka kakovost materialov: to škatla za shranjevanje je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, z dobro trpežnost in dolgo življenjsko dobo.Lahek in močan, se lahko kosajo z vsakodnevno uporabo.

4. Osebno risanka design: splošni design uporablja srčkan Japonski strip oblikovanje navdiha, zaradi česar je edinstvena zbirka polje.Če ste anime fan ali kot edinstven namizno dekoracijo, ta škatla za shranjevanje je popolnoma primerna za vas.

5. Idealno darilo izbira: ta zbirka polje ima izjemno veliko praktično vrednost in lepoto, in se lahko uporablja kot odlično darilo za prijatelje, družinske člane ali sodelavce.To ni samo primerna za različna prizorišča, dodaja pa tudi malo zabave za vsako sceno.