Naraščajoča Visi Dokument Papir Zložljive za Domačo Šolo Vsakodnevno Uporabo
€11.61 / €23.69

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w10504
Dodaj pregled

Značilnosti:

OOTDTY

Kot nalašč Steno Datoteke Rešitev: skupno 6 velikih žepov za skladiščenje.Veliki žepi lahko enostavno držite revijah ali časopisih.da vaše namizje čisto in organizirano danes!

Težka & Dobro Narejen Kakovosti: iz dolgoročnih PP materiala.Ena luknja na vrhu za enostavno visi.

za Idealen za Učitelje, Domače naloge in Office: Imejte razredu organiziran.Uporabite to steno datoteko, da reže pri vsakodnevnem delu lekcije za absentees, da dohitijo na manjkajoča dela.Ne'for t izgubili pomembnih dokumentov.Visi v središču vaše hiše organizirati družinskih dejavnosti.Prikaz sholastično revije.Ustvarite domačo nalogo, se prijavite na teden.Uporabite vsako režo za drugi predmet za domačo nalogo.

Shranjevanje Več Prostor na trdem disku: največ prostora na vaši mizi.Kraj vaše spenjalniki, peresa, svinčniki itd.v žepa, da vse na enem mestu.Kot nalašč za povečanje prostora za majhna pisarna, prostor in izboljšati svoje prijave v sistem.Imajo eno za vsakega otroka v svoji sobi, za domače naloge in dejavnosti organizacije.Povečali navpični prostor.

Zložljivi in Okolju prijazno: lahko folable in enostavno prenašanje.Vse tkanine, ki smo jih uporabili, so okoljske.Prosim za uporabo.

Specifikacije:

Material: PP

Razpletla Velikost: Pribl.26.5x80x0.8 cm/10.43x31.50x0.31 cm

Zaprti Velikost: Pribl.26.5x36x3.5 cm/10.43x14.17x1.38 cm

Paket Vključuje:

1 Kos Vrata Datoteke

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.