Retro Zakladnico Retro Lesena Škatla Za Shranjevanje S Ključavnico Vintage Nakit Zakladnico Majhna Škatla Za Shranjevanje Za Dom Otroci Darilo Namizje
€7.54 / €20.94

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w70751
Dodaj pregled

Srednje veliki leseni nakit polje značilnosti edinstveno kombinacijo zlitine materiali za retro slogu videz.Visoki varnostni faktor zagotavlja vaš dragoceni nakit in majhne predmete varno, medtem ko je kompaktna zasnova omogoča preprosto shranjevanje.

Izdelek material: les zlitine

Velikost Izdelka:

Zunanji premer je približno 11 CM/4.33 v v dolžino; 11,5 CM/4.53 v v širino; 8 CM/3.15 v v višino

Notranji premer je približno 9.5 CM/3.74 v v dolžino; 10 CM/3.94 v v širino; 6.5 CM/2.56 v v višino

Seznam Izdelkov:

Lesene mini nakit v prsih*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zanesljiv Skladiščenje: Ta mini lesena škatla za shranjevanje, ki je narejen z močan in čvrst lesen in legiranih materialov, ki zagotavljajo varno in zanesljivo shranjevanje, ki je obrabo-odpornih in večkratno uporabo.

2.Varno Shranjevanje: Ta mini lesena škatla za shranjevanje prihaja s ključavnico in ključ, ki odpre in zapre brez težav.Zaklepanje je trdno in zagotavlja visoko varnost dejavnik za vaše dragocenosti.

3.Inovativne Shranjevanje: Naši mini lesena škatla za shranjevanje je vsestranski čudno, da ohranja zakladov, nakit, in majhnih elementov, organiziranih hkrati pa dodaja čar, da vaš dom kot dekorativni okras ali izložbo zaslonu.

4.Odlično Izdelave: S skrbno brušenje in poliranje, naši mini lesena škatla za shranjevanje vitrine gladka in rafinirano površino.Svoje vrhunske izdelave in vintage pritožbe zaslon retro slogu, ki je prestal več let.

5.Zmerno zmogljivost: Ta mini lesena škatla za shranjevanje je priročna rešitev za potrebe za skladiščenje.Z zmerno zmogljivosti, to ni prevelika, da zavzamejo veliko prostora, vendar ne premajhen, da shraniti elemente.