Ordinacijski čas, naročanje in plačilne možnosti


Ordinacijski čas in naročanje

Naš ordinacijski čas je prilagodljiv in ga oblikujemo glede na vaše potrebe in želje ter naš dogovor. Obisk je možen v dopoldanskih ali popoldanskih urah, odvisno od dneva in dogovora z vami. Vse storitve opravljamo po predhodnem naročilu. Naročila sprejemamo po telefonu vsak delavnik med 8. in 18. uro. V primeru, da se na vaš klic ne moremo oglasiti, vas prosimo, da na telefonskem odzivniku pustite sporočilo. V najkrajšem možnem času vam bomo klic vrnili.

Lahko se naročite preko telefona ali s sms sporočilom. Zaradi lažjega določanja termina obiska priporočamo naročilo po telefonu.
Za vse ostale informacije v zvezi z vašim ustnim zdravjem smo vam na voljo v ambulanti.
En dan pred obiskom (v primeru praznikov pa zadnji delovni dan pred obiskom) vas bomo s sms sporočilom spomnili na termin.

Plačilne možnosti

Poleg natančnega dela v prijetnem okolju skrbimo tudi za čim bolj ugodne plačilne možnosti in vam tako omogočamo boljšo dostopnost do naših storitev.
V naši ordinaciji lahko storitve poravnate z gotovino, z različnimi karticami v enkratnem znesku ali na obroke ter z nakazilom na transakcijski račun. O možnih načinih plačila v vašem primeru se z vami dogovorimo ob predstavitvi terapije, za kar je praviloma rezerviran poseben termin.