Mačka Crinkle Predor Cev Jjeza Igrača Tunel Za Interaktivno Zabavo Upogljivi Hišne Cevi Interaktivna Igra Igrače Z Žogo Pet Avanturo
€11.15 / €22.31

  • Vrsta - mačke
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Je Pametno Napravo - no
  • Material - najlon
  • Igrače Tip - Predorih

Sku: w400004
Dodaj pregled

Naša Mačka Igra Tunela Igrača je odlična igrača za svoje kosmate prijatelj!To je lahek in vzdržljiv, varno uporabo in je v skladu z vašo mačje naravne navade.Z drugimi igranje metode, ki so na voljo, vaša mačka ne bo nikoli dolgčas!Daj vaš urha klicati dar dolžina z našo Mačka Igra Tunela Igrača!

Specifikacija:

Ime: Jjeza Igra Tunela Cev

Specifikacije: dvojna plast modra Y pass

Material: poliester + jeklene žice

Teža: 320 g

Velikost: (pribl.)30*30*3cm/11.81*11.81*1.18 cm

Seznam Vsebine:

1* Pet Igra Tunela Cev

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vsestranski Design: Izboljšanje svojega ljubljenčka dolžina z naše Hišne Igra Tunela Cev.Z drugimi igranje metode, vaš jjeza je zagotovljeno ur zabave, medtem ko dvoslojno predor struktura ohranja jih aktivno in angažirano.

2.Za večkratno uporabo Gradiva: Hvala za njegovo uporabo prožnih materialov, to Jjeza Igra Tunela Cev ohranja trajnost in varno uporabo.Svojo impresivno izdelave omogoča večkratno uporabo, ki zagotavlja dolgoročno vrednost za svoje kosmate prijatelje, da uživajo.

3.Priročno za Prevoz: Z zložljive modela, to jjeza igra tunela cev je lahek in vzdržljiv, zaradi česar je enostavno vzeti in shraniti.Ne zavzamejo veliko prostora, tako da boste lahko uživali v igranje s svoje kosmate prijatelje povsod.

4.Enostavnost Uporabe: Zasnovan v skladu z mačko navade, to jjeza igra tunela cev lahko zmanjša vaš urha klicati je osamljenosti in dolgočasja, hkrati povečati povezanost in intimnost med vami in svoje kosmate prijatelje.Priročen in enostaven za uporabo, ga je mogoče enostavno zložiti in shranjeni, ko ni v uporabi.

5.Široko Uporabo Obseg: Ta mačka igrača predor gnezdo je primeren za mladičke in mladiči poleg mačke.To je čudovito darilo za tiste, ki ljubijo živali in želijo, da bi njihove hišne ljubljenčke, zabavno in udobno mesto za igranje in sprostitev.