Šapa Puzzle Žvečiti Igrača Hobotnica Kreštav Igrača Za Psa Interaktivni Ugriz-Odporne Plišastih Igrač Za Hišne Živali Trajno Začetnih Igrača Za Mačke In Pse
€8.52 / €17.04

  • Vrsta - Psi
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Je Pametno Napravo - no
  • Nastavite Vrsto - no
  • Igrače Tip - Plišastih Igrač

Sku: w404709
Dodaj pregled

Bullet Točk:

1. Vonj Usposabljanje Igrača: To edinstveno pet usposabljanje igrača ima tri oblike barv, da izberejo in se lahko skrijejo hrane v glavo in noge.Pomaga vaš kuža razvija občutek za vonj in lajšanje stresa.

2. Doma Igrajo in Usposabljanja: kuža, žvečiti igrača je primerna za uporabo doma igrajo in usposabljanja s svoje kosmate prijatelje.Pomagajo izogniti pes dolgčas in da vaš pes zaposlen za ur.Prav tako lahko prepreči pes uničenje.

3. Varno Gradiva: žvečiti igrača je narejena iz TPR in poliestra, ki so varne in trajne materiale, ki lahko pomaga vaš kuža izostri in čisti svoje zobe.Niso enostavno trganje in neškodljiv za vaš kuža dlesni.

4. Širok Spekter Uporabe: kuža, žvečiti igrača je namenjena za lajšanje nelagodje začetnih vseh pasem in velikosti.Ali imate majhne, srednje in velike pse, ali katere koli druge hišne živali vseh starosti, igrače, ki jim bo zagotovil ur zabave.

5. Puzzle Hranjenje: Ta kuža žvečiti igrača za začetnih je bb skorja zvok, ki pritegne vaš pes je pozornost in spodbuja njegovo radovednost.Kot igrača zvitkih, hrana pade gubi, nagrajevanje vaš jjeza za igranje.

Opisi :

Naš Kuža Začetnih Igrače pridejo v treh svetlih barv, da izberejo.Z puzzle hranjenje, doma igrajo in usposabljanje možnosti, vaš pes ne bo nikoli dolgčas.Narejene iz varnih materialov, to žvečiti igrača je super tudi za mačke!

Specifikacija: 1. Ime izdelka: Kuža, igrače za žvečenje začetnih

2. Izdelek Material: TPR+Poliester

3. Teža izdelka: Približno 85g

4. Izdelek Barva: Rumena, roza, zelena

Seznam vsebine: Kuža, igrače za žvečenje začetnih*1

Opomba :

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.