Ins Slog Metulj A5 Kpop Photocard Ohlapno Listov Photo Card (Pomnilniška Kartica Veziva Zbiranje Knjigo, Album Idol Kartice S Fotografijo Imetnika Photocards Album
€1.95 / €3.16

  • Blagovna Znamka - KOQZM
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w77379
Dodaj pregled

Nova in visoke kakovosti!

Opis:

1. Visoka kakovost izdelave: Ins metulj A5 kartico album Loose-leaf album je dobro narejen in uporablja visoko kakovostnih materialov za ustvarjanje bolj stabilno in trajen album.Hraniti vse vrste fotografij in razglednic, za dolgo časa, brez skrbi, trenje ali škodo.

2. Edinstven design: To kartico knjigo sprejme edinstveno metulj design, ki je lepa in modi.Je idealna izbira za prikazovanje in zaščito vaše kartice in fotografije, in je tudi lep "posoda" za posameznike, za ohranitev dragocene spomine ".

3. Enostaven za uporabo: A5 kartico knjigo sprejme svoboden-leaf design, ki vam omogoča, da dodate ali odstranite strani, tako da lahko prilagodite vaš album vsebino, kot je potrebno.Ob istem času, to je priročno za vas, da preverite in spremenite fotografij v vsakem trenutku.

4. Močno uporabnost: To kartico knjiga ni samo primerna za shranjevanje fotografij, pa tudi se lahko uporablja kot shranjevanje knjige za različne karte, kot so študija kartice, word kartice, skice dokumentov, sprejem obvestil in tako naprej, ki se lahko uporablja v različnih prizorov.

5. Mini Prenosni: A5 majhne velikosti, primerna za vas, da nosijo v času potovanja, poslovno potovanje ali za vsakodnevno uporabo, prikazovanje in skupno rabo svoje spomine in fotografij v vsakem trenutku.

Material: 157g premazani papir nameščena na 2.5 sivo odbor

Barva: Kot prikazano

Velikost: 180*230*35mm

Paket vključuje: 1PC/2PCS/20PCS

Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm.

2. Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.