Načrtovalec Spiralno Vezan Težko Pokrivajo 2024 Načrtovalec Navito Tuljavo Dnevnik Knjige, Tedenski In Mesečni Planer Spiralna Zavezuje, Nepremočljiva
€4.77 / €13.23

  • Številka Modela - Usnje Načrtovalec 2024 Prenosni Majhne Spirale, Prenosnik
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w67262
Dodaj pregled

Preverite naše 2024 Načrtovalec Knjigo!Majhen in prenosen, zajema januarja do decembra 2024. Izdelan z visoko kakovostnih materialov in skrbno zasnovan tako, da vključuje kovinske zaščitne kotu, da je v odlični formi vse leto.Ostati organiziran in pripravljen s to stilsko porok.

Specifikacija:

Ime: 2024 Načrtovalec Knjiga

Material: Umetno Usnje+Papir

Teža izdelka: okoli 310 g

Velikost izdelka: okoli 22*16*2 cm/8.66*6.3*0.79 cm

Seznam Vsebine:

1* 2024 Načrtovalec Knjiga

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Lažje Izvajanje: Vedno priročen prostor za snemanje navdih z našo 2024 načrtovalec knjigo.Enostavno-za-izvajanje majhna velikost pomeni, da ga lahko vzamete kamorkoli in ga hranite v torbici ali žepu.Dobili navdih kadarkoli in kjerkoli s tem lahki list.

2.Učinkovito Načrtovanje: Povečanje vaše produktivnosti in ostati na vrhu svoj urnik z našo Načrtovalec 2024. To omogoča nemoteno vključitev mesečno in tedensko načrtovanje strani, od januarja do decembra 2024. Načrt za vaš uspeh s skrbno organiziran prednostne naloge in roki.

3.Odlično Vzdržljivost: Z trpežne in odporne na obrabo faux usnja in notranji papir, to 2024 Načrtovalec Knjiga je zasnovan tako, da zagotavljajo dolgotrajno udobje.Vodotesen preprečuje obarvanje, hkrati pa je enostaven za čiščenje in ne zlahka deformirana.Prepustite se visoki kakovosti materiala in uživajo udobno načrtovanje izkušnje.

4.Časa Upravljanje je Enostavno: S svojo skrbno načrtovani preteklosti, sedanjosti in prihodnosti redno dnevno bloki in odlično mesečnih načrtov, naše 2024 Načrtovalec Knjiga je odlično orodje za povečanje vaše produktivnosti.Ostati na vrhu svoj urnik z udobje in enostavno, hvala za počitnice opomniki in Julijskih datume.

5.Povečali Načrtovanje Učinkovitost: Povzdignil svoj urnik igri upravljanja s 2024 Načrtovalec Knjiga je bolj trmast visoke kakovosti debel papir.Trajno dvojno črto zavezujoče in eleganten kovinski vogalih zaščitite svoj rokovnik, medtem ko je prilagodljiv zajema vam se je kjerkoli.Bivanje je organizirano z tedenskih in mesečnih strani.