100 Pack Zapestje Tuljavo Verige Raztegljive Črna Zapestnica 5.5 cm Plastično zapestnico Športih na Prostem
€18.00 / €36.02

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w57731
Dodaj pregled

Premium Kakovost: Narejen iz kakovostnega materiala, plastike, ti zapestje pasovih, ki so namenjeni za mehko in prožno, zagotavljanje a udobno prilegajo za športe na prostem dejavnosti.

Trpežne in Dolgo-trajno: Naše zapestje pasovih so čvrst in vzdržljiv, jim izogniti, s preprosto odklop ali dobili poškodovan med intenzivne telesne dejavnosti.

Vsestranska Uporaba: Ti zapestni trakovi so kot nalašč za različne športe na prostem, ki jim je pomemben dodatek za športnike, pohodniki, in pustolovci.

Vrednost za Denar: S a paket, ki vsebuje 100 raztegljive plastičnih zapestje pasovih, naš izdelek ponuja veliko vrednost za denar, vam zagotavlja vedno dovolj zapestje pasovih za vaše potrebe.

Elegantno in Stilsko: na Voljo v elegantno črno barvo, ti zapestje pasovih, ne le zagotavljajo funkcionalnost, vendar je tudi dodati dotik slog za vaš prostem športne opreme. 100% Nova in Visoke Kakovosti

Tip:Manžeta

Velikost:5.5 cm

Barva:Črna

Material:Plastika

Uporaba: Zunanji Športi

Značilnost:Visoko kakovostnega materiala, plastike, mehka in prožna, čvrsta in trajna, ni enostavno ločijo ali pa je poškodovan, primerne za različne športe na prostem in drugi scenariji.

Paket vključuje: 100 Pack Raztegljive Plastično zapestnico

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm velikost erroers zaradi ročnega merjenja.