LCD-Digitalni Termometer, Higrometer Zaprtih Sobi Elektronski Postaja Merilnik, Merilnik Temperature Senzor Vlažnosti Vreme Q2Y5
€1.78 / €3.56

  • Vrsta - Gospodinjski Termometri
  • Material - Plastični
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Termometer Tip - Digitalno

Sku: w490703
Dodaj pregled

6050 Digitalni hygrograph s kovinsko držalo digitalni termometer, higrometer obraz zaslon

Izdelek parametre:

1.Velikost: 45*53*11 mm/1.77*2.09*0.43 v

2.Barva: Kot je prikazano na sliki

Značilnosti izdelka:

1.Natančne meritve: digitalni hygrograph uporablja visoko precizne senzorji za natančno merjenje sobne temperature in vlažnosti, ki izpolnjujejo natančno zahteve uporabnikov za notranje okolje.

2.Različni načini prikaza: digitalni hygrograph se lahko uporablja v različnih načini prikaza, priročno za uporabnike, da izbirajo glede na svoje potrebe.

3.Podatki funkcijo snemanja: Digitalni hygrograph ima podatkov, snemanje, tako da si lahko uporabniki ogledajo notranjo temperaturo in vlažnost zgodovinskih podatkov v vsakem trenutku, natančno razumevanje notranje okolje spremembe.

4.Enostavno upravljanje: Digitalni hygrohygrometer je enostaven za uporabo, običajno morali samo s pritiskom na nekaj gumbov, če želite dokončati nastavitev parametra in podatkov poizvedbo operacije, tudi če je na ljudi, ki so ne uporablja se lahko hitro hitri začetek.

5.Močno uporabnost: digitalni hygrograph je praktična dobrine za gospodinjstvo, pogosto uporablja v dom, služba, laboratorij, skladišče in drugih zaprtih prostorih priložnostih, lahko učinkovito spremljanje in prilagajanje notranje okolje, izboljšanje kakovosti življenja in učinkovitost dela.

Vključuje: hygrograph *1

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, so tako številne koristne in poceni izdelek v naši trgovini.Lep dan!