Moč Predenje Drgnjenje Krtačo Akumulatorski Moč Tuš Površine Scruber In Čistejši Električna Krtača Za Čiščenje Ščetke Za Kuhinjo Kopalnica
€20.06 / €40.12

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Funkcija - Okolju prijazno
  • Uporaba - Nadstropje
  • Številka Modela - električna ščetka za čiščenje

Sku: w478460
Dodaj pregled

Opis:

1. Lahko uporabite električni čiščenje čopič za globoko čiščenje razpoke in kotičke ne morete doseči, kot tudi umazanijo, umivalnike, kadi, tuši, kuhinje, steklo, ploščice, in še več.

2. Lahek, akumulatorski električni čiščenje krtačo zmanjšuje zapestje in ramenski utrujenost.

3. Očisti do 1,5 ur z enim polnjenjem.

Specifikacija:

Ime: Električna Ščetka Za Čiščenje

Velikost izdelka: Višina 22 cm/ 8.66 cm (spodaj dolžina 12cm/4.72 cm s čopičem glavo zgornji dolžina 12,5 cm/ 4.92 cm) premer 5.5 cm/ 2.17 cm

Polnjenje Metoda: USB

Nazivna Moč: 5V~1A

Zmogljivost baterije: 2000mAh

Nepremočljiva Ocena: IPX7

Čas polnjenja: 4H

Delovna Napetost: 3,7 V

Primerno Sceno: Kuhinja, balkon, kopalnica

Seznam Vsebine:

Gostitelja*1

Trdo Krtačo*1

Čiščenje Pad Znanja*1

Čiščenje Pad *1

USB Kabel za Polnjenje,*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Kot nalašč za Ploščice: električna ščetka za čiščenje lahko uporabite za globoko čiščenje razpoke in kotičke ne morete doseči, kot tudi umazanijo, umivalnike, kadi, tuši, kuhinje, steklo, ploščice, in še več.To vam ponuja udobno gospodinjstvo izkušnje z manj napora, kot tradicionalne ročne ščetke.

2.Primerno Zasnovo: Izredno lahek, akumulatorski električni čiščenje krtačo zmanjšuje zapestje in ramenski utrujenost.Hitro grmišča in očisti nesnago v kopalnici ali kuhinji.To je vodoodpornost oceno IPX7.

3.Široko uporabna: okrogla krtača je primerna za kopalno kad ali umivalnik in ravno krtačo je kot nalašč za tla, ploščice, peči in peči.Oster vogal krtačo lahko uporabijo za čiščenje windowsills, kotičke in tesen vložki, in tudi izposoja koles.Smernic je mogoče obrisati in polirani.

4.Čopič različnih Glave: trdo krtačo glave se lahko uporabijo za trdovratnih madežev na rokah, tla, stene, ploščice, stene, steklo, itd..čiščenje pad krtačo glava je primerna za splošno madežev, mesta s sajami in umazanijo

5.Hitro čiščenje: električni rotacijski scruber lahko pomaga vam težko delo tako dolgo, kot ste ga premaknete v mestu.Očisti za do 1,5 ur z enim polnjenjem.Litij-ionsko baterijo, lahko hitro zaračunali za 4 ure za bolj temeljito čiščenje.