4 Ports USB 3.0 Hub Z Individualno LED Osvetljena Stikala za Vklop ZVEZDIŠČE USB Adapter Expander Multi USB Razdelilnik Za Mac PC
€4.29 / €6.41

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • USB Tip - USB2.0 Tip-C
  • Blagovna Znamka - Fasdga
  • Uporaba - MP3 / MP4 Predvajalnik, Pametne Naprave

Kategorija: Pribor In Deli
Sku: w462234
Dodaj pregled

4 Ports USB 3.0 Hub Z Individualno LED Osvetljena Stikala za Vklop ZVEZDIŠČE USB Adapter Expander Multi USB Razdelilnik Za Mac PC

[4-vrata, hkrati]:To zvezdišče USB lahko enostavno razširite enega računalnika vrata USB v štiri vrata(ne podpira polnjenja).Podpora 4 vrata, da dela hkrati, brez pritiska in jo hranite na temperaturi v srednjem območju.Plug and play), ni treba voznik, ki je enostaven za uporabo.

[Širok Appliaction]: Ta 4-port USB glava se uporablja za različne naprave: laptop, pc stolp, , PS4, flash disk, tipkovnica, miš, card reader, HDD, mobilni telefon OTG, tiskalnik, digitalni fotoaparat, USB ventilator in kabli USB.

[SuperSpeed Prenosa]:Z visoko učinkovito USB3.0, 4-port USB razdelilnik zagotavlja 5 Gbps stabilen prenos podatkov in je kompatibilen z 2.0/1.0. To je dovolj hiter za prenos HD videoposnetek (v sekundah).

[Posameznih LED osvetljena Stikala za Vklop]:Modra nizko-lučka svetloba, blede in ne jarek, in je pod nadzorom z ločeno tipko preklapljate.Pritisnite gumb, indikator zasveti, in USB vmesnik vklopljen.

[uporabniku prijazna]:1.4 cm ultra slim telo, majhen, priročen in lepa.Uporabniku prijazna zasnova upošteva velikost večina flash diskov na trgu in prostor med vsako vrata USB.Vstavite 4 flash diski hkrati brez skrbi prostor.

Barva:črna

Material:plastika

Velikost:dolžina Kabla: 15 cm

Vsebina Paketa:

1 x usb zvezdišče, stikalo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.