Praktično & Vsestranski Silikonski Manšeta za pametne ure, primerni za Xplora igra
€0.70 / €0.85

  • Vrsta - Pašček Za Zapestje
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - NoEnName_Null

Kategorija: Avto Monitorji
Sku: w44570
Dodaj pregled

Značilnosti:

OOTDTY

Popolnoma nova in visoke kakovosti

Odkrijte izjemno udobje z otroki uro silikonski trak za X6 igrajo.Narejen iz trpežne silikona, ki jih ponuja mehko in prožno občutek, da prenese obrabo in deformacijo.Uživajte dolgotrajno udobje za vsakdanje obrabe.

Močna funkcija zagotavlja varno fit za uro.Preprosto zaviti dveh trakov okoli zapestja in jih bo samodejno ostanejo na mestu.Ni treba skrbeti traku popusti se med dejavnosti.

Zasnovan za aktivne otroke, to silikonski trak je kot nalašč za tiste, ki uživajo v športnih, fitnes, ali aktivni življenjski slog.To ustreza tako fantje in dekleta, vseh starosti.

Ali ste vključeni v šport, delo, ali bo o svojo dnevno rutino, ta znoj odporne in stroj silikonski trak je zanesljivo izbiro.To je mogoče enostavno čistiti in se hitro suši, ki zagotavljajo higieno in udobje.

Prilagodite vaš gledati brez truda s preklopom na različne barve trakov, da bo ustrezala vašemu S svojo hitro sprostitev funkcijo lahko spremenite trakov v nekaj sekundah, zaradi česar je primeren za vsako priložnost ali obleko.

Specifikacije:

Material: silikon

Velikost: S/L(opcija)

Paket Vključuje:

1xSilicone Watch Trak

Opomba:

Prosimo, dovolite 1 do 3 cm, napak zaradi ročnega merjenja, prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo,

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.