Plastična Zložljiva Shranjevanje velika košara Zložljivi Polje Košarica Stackable Srčkan Ličila, Nakit, Igrače, Škatle za Shranjevanje Polje Organizator Prenosni
€0.76 / €1.09

  • Vrsta - Shranjevanje Košare
  • Uporaba - Manjše izdelke
  • CN - Guandong
  • Material - Plastični
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Funkcija - Okolju prijazno, Zložljiva, Na zalogi

Sku: w443564
Anonimni

Odkrito dobro zapakirano Člena, je prišel nespremenjena. Vendar bodite Pozorni na velikost, to je majhen, ne pustite, da sami zavede. To je trdna, vendar nič več.

2023-08-01
Dodaj pregled

Prodajno mesto:

Robustna plastična škatla za shranjevanje: iz visoko kakovostnega materiala, plastike z votlo vzorec dizajn, lahek in vzdržljiv.Enostaven za čiščenje, brisanje z vlažno krpo ali pranje z vodo.

Večnamenski predal škatla za shranjevanje: košarici na polici, lahko shranite hrano, sadje, zelenjavo, steklenice, knjige, dokumenti, igrače, kozmetika, ključi itd.Domača kuhinja, pisarna in spalnica, kopalnica, omare za shranjevanje posode.

Zložljivi in stackable design: Zložljive shranjevanje košarico, stackable škatla za shranjevanje, lahko shranite vse stvari, ki jih potrebujete.Ko je ne uporabljate, zbirajo v kotu, da prihranite prostor.

Popoln dom urad za dekoracijo: Klasična in lepe bele in modre barve, se odlično ujema z drugimi elementi, modi in brezčasno.To je dober pomočnik za vsakodnevno življenje in delo.Lahko se uporablja neprekinjeno več let.

Parametri:

Barve: bela, roza, zelena, smetana, rumena, svetlo modra, vijolična (neobvezno)

Material: Plastika

Velikost izdelka: 9.8 * 5.7 * 15 cm (3.86 * 2.24 * 5.91 v)

Funkcija: prihranek Prostora, skladiščenje, zložljivi, minimalistične

Pakiranje seznam:

Shranjevanje košarice * 1

Opomba: barve izdelka je lahko rahlo razlikujejo glede na fotografiji svetlobo vira ali vaše nastavitve zaslona.

Oznake

shranjevanje velika košara zložljivi okvir košarico