Omaro S Kljuke 10pcs Težkih S Kljuke Prenosni Ne Zdrsne Težkih S Kljuke Majhno Omaro S Kljuke Za Visi Kavbojke Rastline Nakit
€2.88 / €5.76

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w439893
Dodaj pregled

Naši omari S kavlji so trpežne in imajo močno nosilnosti, na katere lahko shranite različne obeski.So majhne, lahke, in pripravljen za uporabo.Ti kavlji so kot nalašč za vodenje vaš omaro organizirani.Velik prihranek prostora za dodatno opremo.

Specifikacija:

Material: ABS

barva: Bela

Velikost izdelka: o 6x1cm/2.36x0.39 palcev

Paket seznam:

S Oblikovane Kljuke*10

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izjemno Trpežnost: Izdelani iz kakovostne ABS materiala, ti s trnkov ni enostavno deformirana ali poškodovana.So trajne in lahko prenesejo težke obremenitve.Lahko jih uporabite za zastori različne elemente brez skrbi, da zlomite ali pada.

2.Robustnost na Najboljše: Visi težkih predmetov, varno z našo robustno s kljuke težka.Ti kavlji so močno nosilnosti do 1 kg, česar so kot nalašč za gospodarstvo predmete, kot so tuš zavese, lonci, ponve, in še več.Vedite, da naš kljuke ne bo prekinil ali bend pod težo svoje predmete.

3.Enostavna Namestitev: Ti s kljuke težka se enostavno namesti brez orodja.Postavljeno sponke design zagotavlja njeno umestitev in preprečuje zdrs.Pripravljen za uporabo trnkov zagotoviti brez težav shranjevanje rešitev.

4.Vsestranski in Praktično: S teh težkih s kljuke, boste imeli priročna in prilagodljiva orodja za organiziranje vaš prostor.Oni so kot nalašč za domačo in zunanjo uporabo, in njihova majhna in lahka zasnova jih naredi za enostavno prenašanje in shranjevanje.Visi lonci, torbe, oblačila in druge predmete z enostavno in priročno.

5.Področje uporabe: Poenostavite vaše potrebe za skladiščenje teh težkih s-kljuke.Široko uporabna za organizacijo lonci, ponve, oblačila in brisače v različnih scenarijih, kot so kuhinja, kopalnica ali spalnica.Lahko namestite vsestranski trnkov brez truda in ohraniti vaš prostor organizirano in urejeno.