Raztegljiv Nosilec Za Telefon, Zložljive Namizni Telefoni Gori Prilagodljiv Tablet Imetniki Stojalo Insertable Režejo Desk Telefon Tablični Podporo
€23.82 / €47.65

  • Številka Modela - raztegljiv nosilec za telefon
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Uporaba - Manjše izdelke
  • Razvrstitev - Non-zložljivo Stojalo
  • Vrsta - Shranjevanje Imetniki & Stojala
  • Uporablja Prostor - Dnevna Soba
  • Funkcija - Okolju prijazno
  • Material - Kovine

Sku: w439719
Dodaj pregled

Bullet Točk:

1. Vsestranski Pregled: Uživajte v vaš najljubši filmi, video posnetki, ali igre, iz katerega koli kota s tem raztegljiv nosilec za telefon, ki ima visoko prilagodljivost in 360-stopinjsko nastavljivo rotacijo.Ali želite uro v pokončnem ali ležečem načinu, ta nosilec lahko prilagodi vašim željam.

2. Prilagodljiv Design: Razmetanje varno vijak zaklepanja namizje in elegantno vodja posteljo baze, to 2-v-1 stojalo zagotavlja neprimerljivo stabilnost.Vsestranski design vam omogoča, da uživajo hands-free ogled v katerokoli nastavitev, zaradi česar je odlična multi-funkcionalno opremo.

3. Visoko-Kakovostni Material: Izdelani z odlično kakovostjo materialov, to raztegljiv nosilec za telefon, ki zagotavlja zanesljivo in trmast podporne strukture za vaš telefon.

4. Večnamenska Uporaba: raztegljiv nosilec za telefon, ki prihaja s tableto posnetek in telefonsko posnetek, tako da ga lahko uporabljate s katero koli mobilno napravo, ali je telefon, tablico ali igralno konzolo.To je univerzalno za mobilni telefon in tablični računalnik, in lahko prilagodite kota in višino, da bo ustrezala vašim potrebam.Uživajte svoj prosti čas, s to priročno in prilagodljivo držalo.

5. Super Darilo: To raztegljiv nosilec za telefon, ki se lahko uporablja tudi na Božič, noč Čarovnic, Zahvalni dan, rojstne dneve in druge festivale, kot je premišljen darilo za vaše ljubljene.To je super za osebno rabo, kot tudi, kot boste lahko uživali hands-free zabava v vsakem položaju.Odlično darilo za družino, sodelavci, prijatelji.

Opis:

Predstavljamo vam naš vsestranski telefon imetnik posteljo!Z visoko prilagodljivost in skriti osnove za stabilnost, se prilagaja mobilnih telefonov, tabličnih računalnikih in igralne konzole.Njegovo zanesljivo kakovost zagotavlja čvrstost in trajnost - primeren za osebno uporabo.Vaše življenje lažje in bolj udobno s tem mora imeti izdelek.

Specifikacije:

1. Material: legirano jeklo

2. Pakiranje velikost: povprečno 40,5*za 22,5*6 cm/15.94*8.86*2.36 cm

3. Ustrezno: 4-13 palcev mobile phones/tablet

Paket seznam:

Mobilni Telefon, Tablični Računalnik Imetnik Zložljive*1