Chinchillas Hideaways Hiši Pozimi Toplo Spanje Postelja Majhne Kletke za Hišne Opreme 6XDE
€11.16 / €14.50

  • Material - Flis
  • CN - Guandong
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w409789
Dodaj pregled

Značilnosti:

OOTDTY

Dvignili svoje majhne domače udobje z jjeza Postelja Hišo.Zložljiv in prenosna zasnova, zaradi česar je idealen za potovanja, medtem ko na izmenljive ploščice zagotavlja toploto in udobje.Primerna za male živali, kot hrček, zajci, in chinchillas.

Narejen je iz mehke in prijazne materiale, mala jjeza Postelja Hiša ni le udobna, temveč tudi varna za vaše hišne ljubljenčke kože.Plush tkanina je gentleon sensitiveskin, zagotavlja zdravo okolje za svoje kosmate prijatelje.

Zasnovan za male živali, Postelja Hiša je primerna za hrčka, zajci, chinchillas, beardeddragons in bele dihurje.Izročiti vaš jjeza kot nalašč nestingspot in varnosti, s tem toplo skrivališče.

Ali je za počitek ali sprostitev, mala jjeza Postelja Hiša zagotavlja odlično počivališče za vaše male hišne živali.Njegovo priročno vstop omogoča enostaven dostop, medtem ko je temno in zasebnih notranjosti nudijo varen in udoben prostor.

Ustvariti toplo in vabljivo prostor za vaš jjeza s jjeza Postelja Hiša.Dovolite jim, da uživajo udobje to skrivališče, jim nudi varnost in odlično mesto, da se sprostite.Dal svoje kosmate prijatelj udobje, ki si ga zaslužijo.

Specifikacije:

Material: Pliš

Velikost Izdelka: Pribl.Pokončno velikost 26x26x26cm/10.23x10.23x10.23 palca

Barvna Opcija: Modra/Zelena/Rdeča

Paket Vključuje:

1x Hrček Postelja Hiša

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.