Pes Ritko Vrečke Roll Pet Ritko Vrečke Za Enkratno Uporabo Psa, Zbiralec Odpadkov In Smeti Kuža Z Odtise Pooper Vrečko Majhne Zvitke Na Prostem
€13.44 / €26.88

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Uporaba - Čiščenje
  • Pes Leglo Elementa Tip - Plenice
  • Številka Modela - Pes Ritko Vrečke

Sku: w403758
Dodaj pregled

Bullet Točk:

1. Okolju Chic: Ti pes ritko vrečke so narejene iz varnega materiala, zmanjšanje vplivov na vaš jjeza odpadkov.Vrečke so tudi visoko žilavost in močno obremenjena, zagotavljanje ne pušča, ali solze.

2. Prenosni in Kompakten: Prihaja s PE razpršilnik in kovinski carabiner, ta pes ritko vrečko set je prenosni in kompakten.Lahko enostavno pripnete na svoj povodec, pas ali nahrbtnik.Lepe izdelave zagotavlja, da je gred omejeno gred potegne bolj gladko.

3. Povečano Udobje: Preprosto Trgati in Uporabo.Z naš pes ritko vrečke, lahko prihranite čas in energijo, ki jih lahko solzenje off vsako vrečko iz zvitka.Ni treba skrbeti za lepljenje vrečke ali solzenje.Samo zgrabi, solza, in gredo.

4. Debel in Vzdržljiv: Naš pes ritko vrečke so debele in trajne, s prožno gladka na dotik in sposobnost, da prenesejo težke uteži in tlaka.Vsaka vrečka je trdno in neprepustnih, zagotavljanje nered-brezplačno cleanups.

5. Praktičen Komplet: Z 240 vrečk v celoti, 15 vrečk na kolutu, in 16 nosilcev v celoti.Te vrečke so kompakten in enostaven za prevoz, in izpolnjujejo svoje individualne potrebe.Boste imeli dovolj vrečke za uporabo za dolgo časa.

Desctription:

Naš Kužek Ritko Vrečke ponujajo odlična kombinacija moda in udobje.Ti prenosni in kompakten vreče so preproste za tear off ter uporabo in funkcijo vreča debeline do 15 mikronov.Imejte soseski čistiti s temi mora imeti Kužek Ritko Vrečke!

Specifikacija:

1. Ime:Pes Ritko Vrečke

2. Barva: zelena

3. Velikost: o

4. Razpostavljene: 23*33 cm /9.06*12.99 v

5. Eno roll: 3*6*3 cm /1.18*2.36*1.18 v

6. Razpršilnik: 4*9.5 cm/znašala 1,57*3.74 v

7. Teža: enotnega trak okoli 33 g

8. Material: HDPE+

Seznam vsebine :

1. Smeti vrečke*16 zvitkih (240 kos)

2. Razpršilnik*1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.