Stelja Škatla Scooper Integrirano Leglo Lopato z Imetnik Pet Plemenskih Dobave Kat. št Ljubitelje Darila za Dvorišču Dnevna Soba Spalnica
€4.89 / €7.52

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Številka Modela - stelja škatla scooper
  • Postavka Vrsta - Mačka Legla
  • Nastavite Vrsto - no
  • Material - Plastični

Sku: w402983
Dodaj pregled

Bullet Točk:

1.Priročno Zajemalka za Čiščenje: Naša mačka legla zajemalka, narejen iz trpežne PP materiala, značilnosti gladke površine za enostavno čiščenje in preprečuje leglo iz lepljenje.S svojo dolgo življenjsko dobo, boste učinkovito odstranjevanje odpadkov brez skrbi obrabo in trganje.

2.Priročno Zajemanje Spremljevalec: Opremljena s prostorno imetnika in odprta usta design, to leglo zajemalka z imetnik truda kosi navzdol vaš leglo čiščenje času, medtem ko je svoje velike zmogljivosti, zagotavlja vam lahko zajemalka več v go, doseganje optimalne učinkovitosti.

3.Ergonomska Oblika: S svojo ergonomsko ročaj, ta mačka legla zajemalka zagotavlja udoben oprijem, medtem ko učinkovito zajemanje in čiščenje.Poslovite od grdo leglo škatle s to enostavno upravljanje orodje.

4.Enostaven za Shranjevanje: S svojo snemljiv design in stelja škatla, integracija, ta mačka legla zajemalka lahko hranijo in prevažajo z lahkoto.To ne zavzamejo prostora in njene edinstvene gradnje preprečuje leglo pobeg zajemalka.

5.Varnost Zagotovljena: To jjeza mačka legla scooper je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, z gladko in burr-prosti robovi, ki preprečujejo, da bi praskanje prsti.To je vzdržljiv in enostaven za čiščenje, kar je odlična izbira za lastniki mačk.To jjeza mačka legla scooper naredi vaše življenje lažje s svojo enostavno za uporabo, enostaven za čiščenje in prihranek časa design.Prav tako je priročen za shranjevanje in prevoz, brez upoštevanja preveč prostora.

Specifikacije:

Teža: 150 g o

Velikost izdelka: približno 30.5x4.5x8.5 cm/12.01x1.77x3.35 cm

Material: PP

Seznam vsebine:1pcs * Mačka legla zajemalka