Motor Bay Čistilo Sperite Brezplačno Avtomobilsko Razmaščevalec Globoko Razmaščevanje Prostor, Težka Olja, Prah Avto Čiščenje Izdelek Detailer Za Nego
€5.96 / €11.92

  • Ime Modela - Motor Bay Čistilec
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vrsta Materiala - 100 ml

Sku: w4017
Dodaj pregled

Bullet Točk:

Čisto Resno : Waterless Car Wash Spray samo potrebe spray in obrišite.In naši izdelki ne vsebujejo korozijo in poškodovan avto materiala.In ga lahko odstranite madeže zlahka.

Enostaven za Uporabo: Avto Mazilo Odstranjevalec je precej enostavno za uporabo.Potrebujete le za čiščenje motornega prostora in vzdrževati vaš avto proč od spontane kurilne nesreč s preprosto obrišite.

Hitro čiščenje: motorno kolo Cleaner Spray je učinkovito pri odstranjevanju motorja madeži, ki jih povzročajo mast, trdovratno umazanijo, in še več.In to lahko hitro odstranite vse vrste kovinskih oksidov.

Varno Sestavine: Avto Čistilni Material značilnosti nežna in učinkovita koncentrirana formula, ki enostavno emulsifies maščobo in umazanijo s kontaktne, daje bogato peno, da ne bo bolelo roke ali predmete, in je varno in hitro.

Super Darilo: Motor Ogljikovih Odstranjevalec je mogoče poslati kot darilo, da bi svoje prijatelje in družinske člane, da bodo srečnejši v času počitnic.In to je tudi super za vsakodnevno uporabo.

Opis:

Motor Ogljikovih Odstranjevalec je zelo enostaven za uporabo in ga lahko vodijo auto motor dolgo časa čisto

Značilnosti:

Dva Koraka za enostavno čiščenje.

Neškodljive sestavine za Boljše Čiščenje

Širok spekter uporabe za avtomobile in motorna kolesa

Specifikacije:

Ime izdelka: prostor za motor cleaner

Kapaciteta: 100 ml

Seznam vsebine:

1* motor prostor za čistila

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in fotografiranje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.