Samostojno Ogrevanje Mačka Posteljo Stroj Prijetno Sherpa Self-segrevanje Posteljo Dodatno Toplo In Mehko Posteljo Psa Preproge Za Zunanja Notranja Pse In Mačke
€11.15 / €22.31

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta - Postelja Preproge
  • Material - VLAKEN
  • Je Pametno Napravo - no

Sku: w395698
Dodaj pregled

Opis:

Z avtomatsko ogrevanje, design, Zunanji Pet Samostojno Ogrevanje Pad, ki se lahko odražajo in hrani za hišne živali za lastne toplote, zaradi česar so toplo in udobno.Samostojno Ogrevanje Pet Pad je v glavnem iz Jagnjetine žamet + aluminija film materiala, ki je mehek in topel, močan in vzdržljiv, anti-propad, enostaven za čiščenje in se lahko uporablja za dolgo časa.

Specifikacije:

Ime: Self-ogrevanje Jjeza Postelja

Velikost: približno 55 x 43 cm/21.65*16.93 v

Tkanina: jagnječje in aluminija film

Slog: kariran

Teža: približno 160 G

Pakiranje: pp vrečka

Seznam Vsebine:

1*Self-ogrevanje Jjeza Postelja

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Auto Toplo】Prostem Pet Samostojno Ogrevanje Pad je dobro uporabiti element, ki sprejme avtomatsko ogrevanje, design, ki se lahko odražajo in ohraniti ljubljenca lastne toplote, zaradi česar so toplo in udobno.

2.【Mehko in Toplo】iz Jagnjetine žamet + aluminija film, Samostojno Ogrevanje Pet Pad je mehko in toplo, močan in vzdržljiv, anti-propad, enostaven za čiščenje in se lahko uporabljajo za dolgo časa.

3.【Močan Toplo】Samostojno Ogrevanje Mačka Pad, dobro za mačke, zajci, pse, starejše ljubljenčke, je praktično pet toplo opremo.Učinkovito lahko vaš jjeza tople v hladno vreme.

4.【Področje Uporabe】Z nedrsečo spodnji sloj, Self Segrevanja Pet Pad ima širok spekter uporabnosti in se lahko dajo na zofe, tla, pet postelj, mačka gredi, pet operaterjev in na prostem mačka hiše.

5.【Priročno Za Čiščenje】Mačka Samostojno Ogrevanje Pad je udoben in enostaven za čiščenje.Poleg tega Mačka Ogrevanje Pad je obe roki in pralni-stroj, ki bo vaše roke proste.