Stres-Prost Urha Klicati Živilo Torilo Nagnjena Povečano Anti Bruhanje, Maček Skledo Nedrsečo Zaščito Hišnih Hrbtenice Skledo Lahko Uporabljamo V Pomivalnem Stroju
€4.49 / €8.97

  • Vrsta - Psi
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Uporablja Pes Pasme - Majhen Pes
  • Material - Plastični
  • Postavka Vrsta - Sklede

Sku: w391803
Dodaj pregled

To postavljeno pet napajalni je eleganten in sodoben način, da krmo vaš hišni ljubljenčki.To je široko skledo, design, ki lahko drži vode ali hrane.Prav tako je dvignjenimi robovi, ki preprečujejo razlitjem in zajebava.Je enostaven za čiščenje in pranje v pomivalnem stroju.To zaščititi vaše domače od vratu sev in izboljšati prebavo.

Specifikacija:

Ime: Postavljeno Mačka Skledo

Material: ABS

Package Seznam:

Postavljeno Mačka Skledo * 1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Preprečiti Razlitje: nagnjeno obliko te dvigne mačka skledo omogoča enostaven za vaša mačka jesti na naraven način in ohranja hrano iz drsna off.Prav tako je dvignjenimi robovi, ki onemogočajo razlitje in nered.To skledo lahko preprečite razlitje, in poskrbite, da vaš urha klicati je uživanje izkušnje bolj udobno.

2.Udobno in Stabilno: postavljeno mačka skledo ima ergonomsko obliko in široko skledo, design, ki je udoben in enostaven za vaša mačka jesti.Skleda ima nedrsečo podlago, ki zagotavlja skledo ostane na mestu in ne razlitja hrane.

3.Bi vaš urha klicati srečna: To postavljeno mačka skledo ni le funkcionalna, temveč tudi zabave za vašo mačko.Spodbuja naravno lovski nagon in jih naredi počutim bolj zadovoljni s svojo jedi.Skleda je tudi eleganten in sodoben, zaradi česar je popolna izbira za vaš dom.

4.Enostavno čiščenje: To postavljeno mačka bowl je pomivalni stroj varno in lahko enostavno očisti z izpiranjem z vodo in zrak suši.NE Mikrovalovna ali uporabljajte abrazivnih čistil.

5.Optimalno Prehranjevanje: Naše postavljeno mačka skledo, je odlična izbira za vaše hišne ljubljenčke.Ima gladke robove, da ne bo nič vaš urha klicati je usta.To je prav tako narejen iz ABS materiala, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje.To naredi vaše hišne ljubljenčke jesti bolj varno in udobno.