Ovojnica Prihrankov Izziv Veziva Vžigalnike Veziva PU Usnje Denar Organizator Za Gotovino, Menice Kupon Dustproof Vžigalnike Veziva
€11.01 / €15.73

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w3244
Dodaj pregled

Vlaganje v vaše finančne prihodnosti z našo PU usnje zvezek veziva.Izdelani s trajno PU usnje material, da vam bo pomagal prevzeti nadzor osebnih financ in bo varčevanje in proračuna zabavno.Spremljajte vaše stroške in prihranite denar, medtem ko imajo priročen prostor za shranjevanje kovancev.

Izdelek material: PU usnje

Teža izdelka: 430g

Velikost izdelka: 18,5 cm*13,5 cm

Seznam:

PU Usnje Zvezek Veziva x1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.PU Usnja: iz nepremočljiva in dustproof PU usnje material, ta prenosni veziva meni, mehko in gladko v roko.Čeden šivi dodate v svojo eleganco in trajnost.

2.Proračun Obvladanje: Prevzamejo nadzor nad vaše finance s tem PU usnje zvezek veziva.Upravljanje vsakodnevne stroške, sledenje prihrankov in porabe, in doseči svoje načrtovanje ciljev z lahkoto.

3.Vsestranska Uporaba: spremljajte svoj denar in drugih essentials s to kompaktno PU usnje zvezek veziva.Kot nalašč za prejemki, blagajniški zapisi, kovanci in veliko več.Odnesite jo on-the-go za enostaven dostop in več uporablja.

4.Proračuna Kolega: Ostati na vrhu vaše finance s tem stilom PU usnje zvezek veziva.Bi shranjevanje in proračuna prijetno za sledenje napredka pri doseganju različnih ciljev, vključno z počitnice, avtomobili, nesrečah sredstva, dolga odplačila, rojstne dneve in še več.

5.Idealno Orodje: S PU usnje zvezek veziva, doseči finančno svobodo in sprejeti stroške svojega denarja.Naučite umetnosti skromno življenje in vključitev družine v varčevanje.To je idealno orodje za izobraževanje otroci na upravljanje proračuna.