Dolgotrajno Digitalni LCD Zaprtih Termometer, Higrometer Temperatura Vlažnost Zaslonu Začetni Toplogrednih Vrt
€3.76 / €7.53

  • Material - Plastični
  • Vrsta - Gospodinjski Termometri
  • Termometer Tip - Digitalno
  • Vrsta Izdelka - Temperatura Vlažnost Metrov
  • Je Pametno Napravo - no
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Termometer Uporaba - Kuhinja Termometri

Sku: w323513
Dodaj pregled

Ta temperatura in vlažnost zaslon funkcije clear LCD zaslon, ki lahko hitro pokažejo udobje na ravni zraka v vašem prostoru.Ali uporabljate namizno stojalo ali lepilni trak, to baterijski pogon naprava je enostavna za uporabo in idealen za spremljanje vašega doma je kakovost zraka.

Specifikacija:

Ime izdelka: Notranja Temperatura in Vlažnost Monitor

Material: ABS, elektronski deli

barva: Bela

Velikost izdelka: 4.3x4.3x1.2cm1.69x1.69x0.0.47 v

Teža izdelka: 25g

Napajanje: 1 gumb baterija

Temperaturni merilni razpon: -50°C~+70°C(-58℉~+158℉)

Temperatura natančnost merjenja: ±1℃(1.8 F)

Temperatura ločljivost: 0.1℃(za 0,2°F)

Vlažnost merilno območje: 10%RH-99%relativne vlažnosti

Vlažnost natančnost merjenja: ±5%relativne vlažnosti

Vlažnost ločljivost: 1%

Paket seznam:

Notranja Temperatura in Vlažnost Zaslon*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Kakovost zraka je na Preprost: ugotavljanje kakovosti zraka z lahkoto, z uporabo naše higrometer opremljen s temperaturo in vlažnost ravni ikone.To je enostavno orodje, ki omogoča nadzor ravni udobja svoje sobe in sprejme ukrepe za izboljšanje svoje kakovosti zraka v zaprtih prostorih.

2.Enostaven za Branje Zaslona: notranji temperaturi in vlažnosti monitor je opremljen z visoko kakovostno velik LCD zaslon, zagotavlja enostaven za branje spremljanje podatkov.Čisto in tanke robove povečanje naprava za mehek videz, zaradi česar je kot nalašč primerna za vsak dom.Napredna tehnologija zagotavlja natančno in jasno spremljanje podatkov za idealno uporabniško izkušnjo.

3.Prilagodljiva Postavitev: lahko prilepite ali kraj, to notranjo temperaturo in vlažnost spremlja kjerkoli, kot so hladilnik, števec, dnevna soba, otroška soba.Podpira namizno stojalo in lepilni trak.

4.Dolgotrajna Baterija: Podpora CR2032 gumb baterija napajanje, brez težav pogoste polnjenje.Vsak baterije traja 8~12 mesecih, tako da boste lahko uživali udobje brezžično spremljanje.

5.Izboljšana Uporabniška Izkušnja: Z nasmehom ikono navedbo, naša notranja temperatura & vlažnost zaslon poenostavlja in izboljšuje izkušnjo branja.Enostavno z enim klikom design omogoča delovanje bolj priročen in uporabniku prijazen kot kdajkoli prej.