Toplo Srčkan Vročo Vodo Steklenico Vrečko Zadebelitev Velvet Zaščitni Pokrov, Snemljiv Material Varnost
€5.26 / €7.62

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w320606
Dodaj pregled

Material: Velvet

Barva: Kot je prikazano na sliki

Velikost:26*19,5 cm

Ime: Vroče vode vrečko

Zmogljivosti: 500ml Značilnosti izdelka:

1.Ta toplo vodo napolnjene toplo vodo, krpo vrečko kritje je odebeljeno zaščitni pokrov izdelan iz pliš materiala.Primeren je za redno velikosti vode toplejše torbe in lahko učinkovito zaščito voda segreva vrečko, držite za polnjenje vode temperaturo za dolgo časa, zagotavlja toplo in udobno uporabo izkušnje.

2.Ta toplo vodo, ki je napolnjena z vodo toplejše krpo vrečko kritje je izdelan iz umetno zajec krzno in koralni runo plišastih material, ki je mehko handfeel in dobre toplino hrambe lastnosti.To lahko zaščito voda segreva vrečko iz obraba in zunanje okolje, učinkovito podaljša življenjsko dobo.

3.Odebeljena obliko te zaščitni pokrov, lahko povečanje toplotne izolacije učinek znotraj toplo vodo, vrečko, da topla voda, ki trajajo dlje, in se izognili nevarnosti opeklin zaradi vroče vode vrečko preveč vroče.Ima tudi anti-slip in anti-uhajanje funkcije, ki zagotavljajo varno in zanesljivo uporabo.

4.Toplo vodo, ki je napolnjena z vodo toplejše tkanine kritje je velika, da se prilega večini redno velikih vodnih toplejše torbe in ponuja široko paleto barv, da izberejo, ki se lahko ujemajo vaše osebne preference in doma dekoraterstvo slog.

Package Vključeni: 1pc Vročo vodo, vrečko

Opomba:

1. Zaradi svetlobe in razlika zaslon za prilagoditev barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Prosimo, dovolite 1-3cm meritev odstopanja zaradi ročnega merjenja.