(10piece)100% Novih TB67H450FNG TB67H450 H450 TB67H451FNG TB67H451 H451 sop-8 Čipov SMD čipu IC,
€4.34

  • Napajalna Napetost - Mednarodni standard
  • Vrsta - Regulator Napetosti
  • Paket - SOP-8
  • Uporaba - Računalnik
  • Stanje - Nova
  • Blagovna Znamka - Meracly
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Izguba Moči - Mednarodni standard
  • Številka Modela - TB67H450FNG TB67H451FNG
  • Obratovalna Temperatura - Mednarodni standard

Kategorija: Aktivne Sestavine
Sku: w319398
Dodaj pregled

Dobrodošli v Diga Trgovina

Profesionalne elektronske komponente prodajni, če nimate elektronske komponente, ki jih želite, se lahko obrnete na servis, vam bomo lahko pomagali najti

Plačilo

1. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 7 dni po oddaji naročila.

2. Kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In izdelkov, ki bodo označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev.

Pošiljko

-Smo se ponavadi uporablja Kitajska Post Zraka Pošta (Prosto Poštnine).Pišite nam, če želite uporabljati drugih kurirja, kot so DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS.Bomo plačati dodatnih stroškov.Vam bomo številko za sledenje po tem, ko smo ga pošlje.

-Smo le ladja registrirana naslova naročila.Zato vas prosimo, da poskrbite, vaš naslov, da je pravilno in veljavno.Prosimo, poskrbite, da pustite pravilno telefonsko številko pri polnjenju v vaš kupec informacije.

-Smo ladje, paket v 2 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo.

-.Lahko preverite izdelke, kjer so v tranzitu preko številko za sledenje.

Komentarji

- Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo odpraviti vaše pomisleke.

-Kot vaša povratna informacija je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo samo vzamete 1 minuto.

vrne

-Sprejemamo vrne.Element, ki mora biti v prvotno stanje.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Opomba: nova Kitajska Post general packet plus številko za sledenje lahko zasledimo na domačem letališču pošiljki, prosimo, izberite China Post air mail, če želite imeti popolno sledenje podatkov.

Prosim, ne oddati naročila, če ne morete sprejeti, ne da bi več sledenje podatkov.

Prosimo, izberite China Post Air Mail, če želite popolno sledenje podatkov.

Kitajska Post general packet plus prevoz tiska počasi.O 20-90 dni.