Silikonski Baby Steklenice Krtačo Z Dolgimi Ročaj Vrtljiv 360 Steklenica Čistilo Ščetke Za Čiščenje Steklenic Vode Baby Steklenice Bradavičke
€3.94 / €7.88

  • Uporaba - Steklenica
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Slog - Strani
  • Številka Modela - Silikonski Steklenico Krtačo
  • Funkcija - Okolju prijazno
  • Material - Plastični
  • Vrsta - Računalnik Krtačo

Sku: w314701
Dodaj pregled

Bullet Točk:

1. 360 Stopinj Vrtljiv: silikona steklenico krtačo z bionic gosto lovke, je uspelo doseči v dno steklenice in fit koli kota, temeljito in učinkovito, brez mrtvega kota čiščenje uporabite mehko ščetko glavo.

2. Visoko kakovostnega Materiala: Oblikovana z živili silikona in PP materiala, naši silikonski steklenico čopič je BPA free, trajno, in se lahko uporablja za dolgo časa.

3. Hangable Design: Featuring luknjo na ročaj, to silikonski steklenico krtačo lahko Udobno visijo, ko ni v uporabi, da shranite vesolje in vzdrževati brez navlake kuhinjski pult.

4. Enostavno Čiščenje: Samo pranje z vodo po uporabi in dal silikonski steklenico krtačo v hladnem, da se posuši, izogibanje ponovi flicking.Enostaven za Čiščenje in zelo trpežne, to je treba imeti za vsako kuhinjo.

5. Več možnosti uporabe: Silikona Steklenico Krtača je Primerna za Čiščenje Steklenih Steklenic Vode, Stekleničkah za dojenčke, Bradavičke, Soda Steklenice, Vino, Očala, Pijač Steklenico S, ITD.

Opis;

Čiščenje Vašega Otroka Steklenice z Lahkoto uporabniki v dnu steklenice, je ta čopič je posebej zasnovan tako, da prihranite prostor in da vaš dojenček je steklenic higiensko.Preprosto pranje z vodo po uporabi, in ne pozabite, da očistite nastavek preveč!

Specifikacija:

Material: Silikon+PP

Velikost izdelka : kot je prikazano na sliki Izdelka

Seznam :

1 * Silikonsko Steklenico Krtačo

Opombe :

1. Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.