Risanka Lepljiv Papir, Trak za Roko Račun Dekoracijo Trak Cuttable DIY Albumi Tiskovine Trak Tiskovine Ustvarjalne Trak
€4.13 / €8.26

  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w160833
Dodaj pregled

Opis:

Nadgradnjo vašega plovila igre z našega Lepljivo Trakom Estetske!Odlikuje visoka kakovost tiska, se lahko enostavno cut fleksibilno še tearable, kot si želijo, kot nalašč za scrapbooks in rojstni dan dekor!

Specifikacija:

Ime: Srčkan Trak

Značilnosti: lepljiv papir trak(tanjši in bolj pregledna)

Izdelek material: lepljiv papir

Velikost:

Širina: približno 4.5 cm/1.77 v

Dolžina: približno 5m/197in

Seznam Izdelkov:

Srčkan Trak x 1 Roll

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Lepe Vzorce: Naš ljubek lepljivo trakom, bo dodate dotik čar in whimsy za vaše projekte.Naše trak značilnosti različnih risanka-slog modelov, ki so natisnjeni s svetle barve, ki ne zbledi ali umazanijo.

2.Izpolnjujejo DIY Potrebe: Cut fleksibilno, da izpolnjujejo svoj DIY potrebe z naše Srčkan Lepljivo Trakom.Ne umre-kosi pomeni, neskončne možnosti, da bi sprostili svojo ustvarjalnost in izboljšanje vaša posebna znanja in spretnosti.

3.Brez težav Prilepite: s tem repositionable in tearable srčkan lepljiv trak enostavno na katerokoli gladko površino, pri čemer ni lepljivo sledov za sabo.To je enostaven za uporabo.

4.Široka Uporaba: Povzdignil vaša posebna igra s to srčkan lepljiv lepilni trak, ki se lahko uporabljajo za številne namene.Uporabite za dekoriranje albume, dnevnike, in scrapbooks, ali da dodate osebno noto škatel.

5.Odlično Darilo za Vsakogar: Povzdignil vaša posebna igra z naše Srčkan Lepljiv lepilni Trak, kot nalašč za vse DIY projektov.Featuring različnih modelov, dopadljiv, to je darilo izbira primerne za vse starosti.