B36C 4-plast Navpično Datoteke Imetnik DIY Osebno Domačo Datoteke Imetnik Študent Test Papir Polje Stoji Datoteke
€3.33 / €6.66

  • Vrsta - Dokument Pladnji
  • Material - Plastični
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - vrhunsko

Sku: w15212
Dodaj pregled

Značilnosti:

OOTDTY

popolnoma nova in visoke kakovosti

PREMIUM & TRAJNE.Ta namizni navpično datoteke nosilec je izdelan iz kakovostnega materiala, plastike, okolju prijazen in trganje, anti-scrach in enostaven za čiščenje.za Idealen za študente in osebje v pisarnah, ki organizira test dokumentov, datotek, različnih documemts, pisem itd.

VELIKOST DATAIL.Dolžina 34 cm, Višina 31 cm, Širina 30.5 za cm(13.39x12.0x12.20 cm). 4 posameznih oddelkov, super za šolo in pisarne orgnization.Hranite vse datoteke sistema office, ki so se sestali dokumente, fotografije, karte, certifikatov, preskusov, itd dobro organiziran.

OZNAKA OKNO DEISGN.Etiketo okno design, udobno oznaka predmet ali kategorije z nalepke ali označevalec peresa.To pomaga, da morajo biti listine v trenutku, identificiran za hiter dostop.

3 MINI TISKOVINE POSODI.Vsaka datoteka imetnik s 3 mala tiskovine držalo.To je priročno za vaše organzier peresa, flomaster, trakovi, vladarji, lepilo, škarje, šilček, note pad, vstopnice, vezivo posnetke, papir posnetke, radirka, katere koli druge manjše predmete v enem samem.Lepo in čisto vse za čas.

EKONOMIČNA IZBIRA.Vertikalna postavitev, enostavno vlečenje in potiskanje.Odlična izbira za delo uradniki, študenti, ženske, moški, pisarn, šol, deluje kot šola datoteko ali šolskih letih datoteke rejec, itd.

Specifikacije:

Material: PP

Barve: Modra, Zelena, Svetlo Modra, Roza; Bela

Velikost: Cca. 34x30.5x31cm/13.39x12.0x12.20in

Teža: Pribl. 830g

Paket Vključuje:

1 Kos 4-plast Namizje Navpično Datoteke Imetnika

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!