24/36PCS Večkratno uporabo Slikarske Šablone Votlih Predloge Matrica Obrti DIY Zvezek Dnevnik Album Predloge Šablone za Risanje
€11.32 / €22.65

  • Tip 3 - DIY Scrapbooks
  • Tip 2 - šablone za dekoracijo
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Materiali - JJEZA
  • Tip 1 - Predloge matrica obrti

Kategorija: Šolske Potrebščine
Sku: w1390
Dodaj pregled

24/36PCS Večkratno uporabo Slikarske Šablone Votlih Predloge Matrica Obrti DIY Zvezek Dnevnik Album Predloge Šablone za Risanje

1、Večkratno uporabo Gradiva: Te matrice so narejeni iz visoko kakovostnih Eko-prijazni PET plastike.Material je vzdržljiv in zanesljiv, ne krhko, močan, lahek in enostaven za pranje, gladke robove, ni enostavno, da bi prekinil, dolgotrajno uporabo, enostaven za uporabo, primeren Umetnikov in vaše otroke.

2、DIY: Naše risanje predloge se lahko uporabljajo za številne projekte, kot list, darilne kartice, prenosni računalniki, vrata, okna, darilo škatle, scrapbooks, voščilnice, oglasne deske, vozni redi, itd.Lahko hitro in natančno risanje Črke, številke, živali in različne oblike, ki lahko dodate nove zanimive elemente v vašo slikarstvo ali umetniških projektov.

3、Udobje za uporabo: uporabite lahko te slikarske šablone, da ustvarite svoj načrt in rokopis postavitev, in se lahko uporablja na večini površine, kot so papir, les, platno, tkanine in več.

4、Široko Aplikacije: Te šablone za obrti, se lahko uporabljajo na prazno platno, darilne vrečke, ploščice, tla, blazine, pohištvo, stene, omare, mize, smeti pločevinke, poroka obrti, pladenj mize, platno, zavese, umetnosti, literaturi.

5、Uživajte DIY Čas : Naše obrti slikarstvo predlogo matrice lahko pomaga DIY s svojim ljubimec, otroci, družina, prijatelji, ustvarite svoje obrti, bo vaše obrti bolj pisane in živahne, izboljšajo svoje praktične sposobnosti, in so srečni, DIY čas.