Hladilnik Koledar opravila Magnetno in Suho Brisanje Odbora in Koledar Magnetni Odbor za Hladilnik Hladilnik Koledar Suho Brisanje Odbor
€14.97 / €29.94

  • Številka Modela - Akril Magnetno In Suho Brisanje Odbor
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Magnetizem - Da,

Sku: w136461
Dodaj pregled

Bullet Točk:

1. Jasno Načrtovanje Krovu Več informacij lahko napisana na to Magnetni Hladilnik Koledar.Hladilnik lahko videti lepo okrašena z jasno načrtovanje odbora.

2. Enostaven za Uporabo Preprosto postavite Magnetno in Suho Brisanje Odbora in Koledar na ravno hladilnik ali kovinskih površin, je potrebno up ni prostora in jih je mogoče enostavno odstraniti, kar je zelo priročno in praktično.

3. Jasno Akril Materiala Magnetni Tedenski Koledar za hladilnik je izdelan iz prozornega akrila visoko kakovostnega materiala, ki je trajen, trden in enostaven za čiščenje.

4. Enostavno Čiščenje marker piše Akril Magnetno in Suho Brisanje Odbor zelo gladko, čitljivo in enostaven za čiščenje, in črnilo, ki se hitro suši, da se prepreči bledenje in razmaže.

5. Magnetni Suho Brisanje Koledar Akril Hladilnik Suho Brisanje Odbor je izdelek, zasnovan za vas, da vaš načrt vsakdanjem življenju, modne jasno akril magnetni koledar plošče in set memo vam omogoča, da napišete več.

Značilnosti:

1. Narejen je iz akrilnega materiala, ki je varno in zanesljivo.To se lahko adsorbira na površino hladilnik brez padca.

2. Naš hladilnik magnet koledar ima visoko učinkovitost madeže odporno in se lahko obriše neštetokrat brez vidnih oznak na cestišču.

3. Lahko zapišite svoj načrt za ta teden vnaprej, check in spomni se, kadarkoli, in bi stvari bolj urejene in jasne.

4. Vztrajati vaš družinski člani, sostanovalci ali kolegi jasno obveščeni stanja in potrebne ukrepe lahko jasno obveščeni in opozorjeni na vse.

5. Z njim ne boste zamudili pomembnih dni in vas bo spomnil, da je vse urejeno na pravilen način.Tudi odlično darilo za vašo družino in prijatelji.

Specifikacije:

1. Ime: Akril Magnetno In Suho Brisanje Odbor

2. Teža: 330 g

3. Velikost: 29.7x21x0.4 cm/11.69x8.27x0.16in

Seznam vsebine:

1 x Magnetni Koledar za Hladilnik