Risanka Plišastih Lutka Zvezek Otrok Dnevnik Beležnica Dnevni Zapis Knjiga Dekle Študentskih nagrad Vrtec Darilo Tiskovine Supplie
€1.28 / €2.33

  • Material - Pliš
  • velikost - 14.5 * 11cm
  • Številka Modela - B2A7M
  • Blagovna Znamka - JESJELIU
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w78020
Dodaj pregled

Tehnični podatki:

Material: pliš

Velikost: 14.5 * 11 cm

Barva: Kot je prikazano na sliki

Značilnosti izdelka:

1. Edinstven in lepe risanke zajec obliko: notebook sprejme risanka lutka design, z srčkan in edinstven videz.Zajec, ki je oblikovan prenosni daje topel in srčkan občutek, primeren za otroke za uporabo.Ali kot orodje za snemanje vsakdanjem življenju ali kot zbirateljske, da lahko prinese srečnega razpoloženja ljudi.

2. Mehka in udoben občutek: zunanji lupini prenosnik je narejen iz mehkega materiala, ki zagotavlja zelo udobno počutim.Otroci lahko uporabite to z zaupanjem, pa naj gre za pisanje ali risanje, se lahko počutijo udobno dotik.Ob istem času, mehke materiale lahko tudi učinkovito zaščito papirja v notranjosti računalnika, prepreči, da bi se zložiti ali poškodovana.

3. Majhen in prenosen velikost: laptop je srednje velikosti, majhen in prenosen, in priročno za izvajanje.Otroci lahko brez težav dal v svojih nahrbtniki ali žepi in snemanje pomembnih stvari ali navdihom, kjerkoli in kadarkoli.Ali v šoli, potovanja ali aktivnosti na prostem, ta laptop lahko enostavno uporablja.

4. Večnamensko oblikovanje: prenosni računalniki se ne uporablja le za snemanje vsakodnevno učenje in dnevne aktivnosti, vendar imajo tudi različne druge funkcije.Lahko se uporablja kot nagrado ali spominek za različne aktivnosti v razredu ali šoli, prinaša priznanje in motivacija za študente.Poleg tega prenosni računalniki se lahko uporablja tudi kot darila za otroke, kot za rojstni dan ali praznik darila.

5. Visoko kakovostnih in trajnih materialov: prenosnik je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo njegovo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.Papir je gladka in odporne na obrabo, zaradi česar je enostaven za pisanje in doodle.Shell materiala, ki je težko in lahko učinkovito preprečuje obrabo in poškodbe.To omogoča, prenosni računalniki, ki spremljajo otroke, za dolgo časa in snemanje na njihovo rast.

Opozorilo:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite razliki 1-3cm.Hvala vam za vaše razumevanje!

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, prosimo, upoštevajte, da slike morda ne odraža dejanskih barv projekta.

Paket vključuje:

1 * Strani glavne knjige