A6 List Kreativne Barve Natisnjene Načrtovalec Knjiga List Zvezek Veziva Denarnih Sredstev Sistema Veziva Denarnih Proračun Knjige Za Darila
€11.54 / €23.08

  • Številka Modela - Notesnik A6
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Sku: w71294
Dodaj pregled

Ta mini usnje list je zelo lepa in odlična zvezek za potovanja ali vsakdanjo uporabo.Svoj trmast usnja, trdi pokrov zagotavlja trpežnost in zaščito.Prav tako lahko dvojno kot imetnika kartice, ki vam omogoča, da kraj, bančno kartico, knjižnica, kartic in drugih majhnih kartic.Kot nalašč za sošolci, prijatelji, otroci, ta vsestranski list je treba imeti za vsakogar, ki ljubi zapiskov v slogu.

Specifikacija:

Ime izdelka: A6 Notebook

Izdelek material: papir+PU

Teža izdelka: (pribl.)320 g

Velikost izdelka: (pribl.)14*20*3.5 cm/5.51*7.87*1.38 cm

Seznam Vsebine:

1 nastavite* A6 Notebook

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Priročno Orodje: Bivanje, organizirana in usmerjena z našo A6 prenosni komplet, ki vključuje večnamenske besedo nalepke, čeljusti in barvo nalepke nalepke.Enostavno označite pomembne strani, kategorizirati vaše opombe, dekoriranje, in prilagodite vaš prenosnik.To je kot nalašč set prihaja s praktičnimi dodatki, kot spray PU knjiga, proračun kartico in zadrgo vrečko.

2.Dolgotrajno in Udobno: Izkušnje bolj elastični A6 prenosnik z snažan usnje trda vezava, idealen za trajno dolgotrajno uporabo.Občutek razlika s svojo udobno pisanje površin, vam daje popoln zvezek za vaše ideje, beležke in sezname opravil.

3.Prizore Lahko Uporablja: Zasnovan za vse vaše potrebe, kot so upoštevajte, ob, risal, journaling, vodenje evidenc, in še več, to A6 zvezek je kot nalašč za vsako priložnost.

4.Brizganje Proces: Več kot samo prenosnik, to A6 prenosnik lahko tudi shranjujete majhne kartice, kot so bančne kartice, knjižnica kartice ali osebne izkaznice, v vgrajene reže za kartice.Pokrov ima razpršilni proces, ki daje gladko in sijajno površino, kar je videti polno umetniškem smislu.

5.Odlična Ideja za Darilo: Presenetite svoje ljubljene ta počitniški sezoni s A6 notebook.Njena kompaktna velikost in pisane design je odlična izbira darilo za sošolci, prijatelji, in otrok.Pokažite svojo ljubezen in skrb s tem odlično Božično darilo.