Samodejno Razpršilnik Vode Električna Vodna Črpalka S Stojalom Polnjenje prek kabla USB 3-Orodje Smart Vodna Črpalka Razpršilnik Za Dom
€19.12 / €27.32

  • Blagovna Znamka - ifu
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Kategorija: Gospodinjski Aparati
Sku: w7000
Dodaj pregled

Samodejno Razpršilnik Vode Električna Vodna Črpalka S Stojalom Polnjenje prek kabla USB 3-Orodje Smart Vodna Črpalka Razpršilnik Za Dom 1.3 Orodja Vode za Prilagajanje Glasnosti: električna vodna črpalka ima tri ravni vode za prilagajanje glasnosti, ki je primerna za skodelice različnih zmogljivosti.Izbirate lahko ustrezno prestavi glede na prostornino zabojnika.

2.Polnjenje prek kabla USB:USB vmesnik za polnjenje, polnjenje in uporabo v vsakem trenutku, bolj priročno za prevoz, lahko priključite na izmenični tok, moč banke, računalniške in druge vmesnik USB polnjenje.

3.Enostavno Upravljanje:delovanje strani vodna črpalka je preprost in enostaven za razumeti, prilagodljive in spremenljivo delovanje metode, količino vode lahko kvantitativno izbran, in voda lahko sprejmejo in zaustavljena kadar koli in brez nadzora z enim dotikom.

4.Vedro & Desktop Dvojno uporabo Modela: elektronska vodna črpalka lahko tekmo različnih segmentov, in visoko združljiv osnove načrtovanja ustrezajo večini vrst segmentov na trgu.Obstajata dva načina za uporabo, zaradi česar vaš vnos vode bolj prilagodljiv.

5.Material: avtomatska vodna črpalka je narejena iz varne ABS materiala, z visoko združljivostjo in močna sposobnost vzdržljivosti, zdrave pitne vode, vode pride ven z svetlobo dotik.Starejši in otroci se lahko tudi učijo.

Avtomatsko Črpanje Vode:Električni Razpršilnik Vode

Ustekleničene Vode Pumper:Črpanje Vode Za Kavo

Namestitev:Desktop

Številka Modela:Vodna Črpalka

Slog:Desk Tip

Ime:Vodna Črpalka

Nazivna moč:4W

Polnjenje metoda:USB

Polnilna baterija kapaciteta:1200mAh

Barva:Črna/Bela

Material:ABS

Vsebina Paketa:

1 * samodejno razpršilnik vode

1 * vodne pipe

1 * usb kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.