6 Terminal Bus Bar 150A BusBar Blok S pokrovom Tleh Distribucija Distribucija Energije Terminal Blok Praktično Za Avto, Čoln
€9.67 / €19.34

  • Blagovna Znamka - Ai AVTO ZABAVNO
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Kategorija: Zadnje Okno
Sku: w6354
Dodaj pregled

Opis:

Ti 150A AC in DC visoko trenutne neposredne vrstice, ki lahko deluje v ekstremnih okoljih, primernih za avtomobili, tovornjaki, ladje, jahte, itd.Okrepljeno polikarbonat pokrov z najlon matica pritrjena, da preprečite nehoteno kratek stik.

Specifikacija:

Neprekinjeni: 130A AC / DC 150A

Max, Napetost: 300V AC / DC 48V

Priključni Vijak: M4x6

Terminal Stud: M6x2

Velikost: 120.0*20.0x42.8 mm

Teža: 90g

Seznam Vsebine: Bus Bar*1

Opomba: uporaba tega izdelka zahteva določeno strokovno znanje,

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Največjo Prevodnost: 6 Terminal Bus Bar ima največjo prevodnost in odpornost proti nizkim.Okrepljeno polikarbonat pokrov z najlon matica pritrjena, da preprečite nehoteno kratek stik

2.Visoka Zanesljivost: 6 Terminal Bus Bar Polje ima visoko zanesljivost z lepo in čisto konča.To je kakovost zagotovljena, se lahko uporablja z zaupanjem, in se lahko uporablja za dolgo časa.

3.Izbrani Material: 6 Terminal 150A BusBar je odlične kakovosti z izbranim RAČUNALNIKOM in trde plastike materiala.In to lahko preprečite nehoteno električne kratkimi stiki.

4.Široko Prijave: 6 Terminal Skupne 150A BusBar je široko aplikacije, ki se lahko uporablja za avto, tovornjak, čolni, morski, prikolic, RV, jaht, ladij, itd.

5.Super Storitev: Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomemben.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če obstaja kakršna koli vprašanja ali težave.Mi bo zagotovila dobro rešitev v roku 24 ur.