50Set Self-Samorezni Vijak Z Gume Rokav Laminat Podporo Domače Omaro, Predalnik Stekla Particiji Trdega Lak za Enostavno Namestitev
€9.01 / €13.25

  • DIY Dobave - ELEKTRIČNI
  • Poreklo - Celinska Kitajska

Kategorija: Strojna oprema
Sku: w509068
Dodaj pregled

50Set Self-Samorezni Vijak Z Gume Rokav Laminat Podporo Domače Omaro, Predalnik Stekla Particiji Trdega Lak za Enostavno Namestitev

Značilnost: 1. Vzdržljiv Material: Te čez self-vijaki so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo njihovo trpežnost in dolgo življenjsko dobo.Imajo močno nosilnosti, zaradi česar so primerni za različne aplikacije in projektov.

2. Integrirana Večplastna Odbor Podpora: kabinet uprave laminat podporo funkcija integrirana večplastna odbor podporo design, ki omogoča enostavno namestitev.Nudijo zanesljive podpore za plošče in predelne stene, zaradi česar so primerni za uporabo v različnih gradnje ali sklop projektov.

3. Visoko Uporabnost: Z njihovo visoko praktičnost, ti trdi priročen ročaj particijo nohti so vsestranski in se lahko uporablja za številne namene.Ali je to za popravila ali nove naprave, so zanesljiva izbira.Poleg tega so enostavne za vzdrževanje, s čimer prihranite čas in trud na dolgi rok.

4. Opremljen s Prahom Zajema: Vsak vijak ploščo podporo je opremljen z prah pokrov, tako, da svojo skupno estetsko pritožbe, medtem ko zagotavlja dodatno prednost.Prah se ne nanaša le izboljša vizualni izgled ampak nudi tudi odpornost na obrabo in oksidacijo, zagotavljanje, da vijaki ohranijo svoje zmogljivosti in videz skozi čas.

Specifikacija:

Prosimo, upoštevajte,: fizično nekoliko barvne razlike ali razlike, ne vpliva na uporabo, prosimo, ne moti, hvala vam!

Količina: 50PCS (50*self-vijaki+50*beli gume rokav)

Primeren za: domov omare, garderobne omare, knjižne police, mize, itd.Namestitev.

Material: Kovina

barva: srebrna

Vsebina Paketa:

50 x Self-samorezni Vijak z Gume Rokav

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.